Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Suzanne Bomhoff
Paraveterinair

Suzanne Bomhoff

Paraveterinair
Paraveterinair
Suzanne Bomhoff
Paraveterinair

Ik ben ruim 20 jaar met veel plezier als paraveterinair werkzaam bij AniCura Breda. Sinds een paar jaar ben ik ook praktijkmanager.

Passie voor OK

Mij vindt u het meeste in de OK. Daar ligt mijn passie. Het dagelijks managen van de werkvloer zit ook in mijn takenpakket.

In de loop der jaren heb ik veel cursussen gevolgd: op elk vakgebied van een paraveterinair en sinds ik kliniekmanager ben heb ik ook diverse leidinggevende cursussen gevolgd. 

Toon & tuinieren

Ik heb een fret en die heet Toon. Een fret is een heel bijzonder huisdier dat u maar weinig ziet. Toon is mijn derde fret.

Fretten zijn erg eigenwijs en slapen heel veel. Rubbere speeltjes zijn ze helemaal gek op. U moet dan ook uitkijken dat ze daar geen stukjes van inslikken. Deze kunnen vastlopen in de darm. Helaas is dit een keer gebeurd bij mijn andere fret. Deze is uiteraard geopereerd bij ons en gelukkig is dit stukje op tijd verwijderd.

Fretten eten alleen maar vlees. Het zijn dus geen knaagdieren zoals veel mensen denken. We laten onze fret regelmatig uit in het bos aan een tuigje. Dat vindt hij erg leuk omdat hij dan lekker kan snuffelen en graven.

Ook heb ik vier kippen in de tuin: Browny, Chickie, Mientje en Aagje. Het zijn vier bruine legkippen, dus we hebben dagelijks heerlijk verse eitjes waar ook mijn collega's van meegenieten. 

In mijn vrije tijd tuinier ik graag, game ik of lees ik een boek.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd