Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Iris Schults
Paraveterinair

Iris Schults

Paraveterinair
Paraveterinair
Iris Schults
Paraveterinair

Sinds mei 2019 werk ik binnen het fijne team van AniCura Breda. Ik ben altijd al erg actief geweest met dieren, paardrijden, hondensport en van huis uit altijd omringd geweest door huisdieren.

Geen dag is hetzelfde

Nu ik de studie tot paraveterinair heb afgerond kan ik met trots zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Geen dag is hetzelfde in de praktijk, dat spreekt mij aan. Iedere dag zie of leer ik weer iets nieuws.

Naast de normale werkzaamheden in de praktijk ligt mijn interesse bij hondengedrag en de training van honden.

Buiten werk

Ik woon samen met mijn vriend in een gezellig dorpje samen met onze tollers en katten. Naast mijn werkzaamheden bij de kliniek geef ik twee keer per week als vrijwilliger les op een hondenschool.

Ik heb twee reuen; Owen (2 jaar) en Finley (6 maanden). Onze drie katten zijn twee Ocicats en een Europees Korthaar.

Met de honden train ik behendigheid en gehoorzaamheid, daarnaast fok ik samen met mijn ouders Nova Scotia Duck Tolling Retrievers, zij houden de teefjes en ik heb de reuen.

Mijn dieren betekenen alles voor me. Mijn vorige hondje 'Mika' heb ik vorig jaar helaas af moeten geven. Ik heb haar laten cremeren en heb haar haren in een hangertje laten verwerken. Ik denk nog dagelijks aan haar. 

Als er verder nog vrije tijd is, rijd ik graag motor. Mijn vriend rijdt ook motor dus we gaan geregeld een eindje samen touren of gebruiken de motor als woon- werk verkeer.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd