Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Millie Verschuuren-Tjoeng
Dierenarts

Millie Verschuuren-Tjoeng

Dierenarts
Dierenarts
Millie Verschuuren-Tjoeng
Dierenarts

CSI-werk 

Ik ben Millie Verschuuren-Tjoeng en ik ben dierenarts bij verschillende AniCura klinieken in omgeving Helmond. Mijn expertise is op het gebied van dermatologie en wil me hier verder in specialiseren. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de dieren en hun baasjes. Maar ik vind het werk op het gebied van dermatologie het leukste om te doen. Het lijkt af en toe wel op CSI-werk. Stap-voor-stap probeer ik alle puzzelstukjes bij elkaar te zoeken om zo tot een compleet beeld te komen. Dit hele proces en de waardering van de baasjes geeft mij veel voldoening.  

Twee labradors 

Sinds ik ben afgestudeerd in 1987 heb ik altijd al Labrador Retrievers en katten gehad. Op dit moment hebben we twee Labradors van 11 en 15 jaar oud. Ze zijn beide gelukkig nog helemaal gezond! Naast werken en mijn PhD studie vind ik het leuk om te golfen en houd ik ontzettend van films. Ik ben dan ook vaak op Netflix en HBO aan het bingen. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd