Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Elianne Hoogerdijk
Dierenarts

Elianne Hoogerdijk

Dierenarts
Dierenarts
Elianne Hoogerdijk
Dierenarts

Ik ben Elianne Hoogerdijk, afgestudeerd dierenarts sinds 2012 en werkzaam bij de drie locaties van AniCura Dierenkliniek Rijngeest. 

Het werk als dierenarts is ontzettend afwisselend, er is geen dag hetzelfde. Het is fijn als je een ziek dier kan helpen zich weer beter te voelen. En het knuffelen met puppies en kittens kan natuurlijk ook geen kwaad!

Interesse

Het leek me heerlijk om met dieren te werken, om met mijn handen bezig te zijn. Biologie vond ik op school altijd al het interessantste vak, dus alles bij elkaar paste de studie diergeneeskunde helemaal in het plaatje.

Ik heb geen specialismen maar het leukste om te doen vind ik de weke-delenchirurgie.

Ik ben aan het werken om mijn echografievaardigheden te verbeteren. Verder volg ik op meerdere gebieden nascholing, zoals algemene geneeskunde en knaagdierengeneeskunde.

Thuis

Ik heb twee Perzische katten: Saartje (Isara) en Guus. Beiden tweedehandsjes, maar ontzettend lief. Ze staan allebei op een blaasgruisdieet omdat Guus in het verleden last heeft gehad van blaasstenen, maar verder zijn ze gelukkig altijd gezond geweest.

Ik kan ontzettend genieten van een avondje op de bank met een leuke film of goed boek, maar ik vind het ook heerlijk om dagjes uit te gaan met vriendinnen: etentje, wijntje, bijkletsen. Heerlijk.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij onze dierenkliniek? Neem contact met ons op. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd