Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Krista Kamminga
Paraveterinair

Krista Kamminga

Paraveterinair
Krista Kamminga

Mijn naam is Krista Kamminga. Ik ben 21 jaar oud en woon in Sneek. Ik ben in juli 2022 afgestudeerd aan het Aeres college in Leeuwarden als paraveterinair dierenarts assistent. En sindsdien ook werkzaam bij Anicura dierenkliniek de waterpoort. 

Ik wist eigenlijk sinds klein meisje al dat ik graag iets met dieren wou gaan doen in mijn toekomst. Toen ik wat ouder werd interesseerde de medische wereld mij ook erg dus vandaar de combinatie en zo dus Paraveterinair. Ik heb mijn eerste praktijk stage hier bij de kliniek afgerond en dacht toen al bij mezelf hier zou ik wel willen werken als ik klaar ben met mijn studie. En dat is is nu ook het geval.

Ik vind het erg leuk dat er altijd wat te doen is op de praktijk en je eigenlijk constant bezig bent. Ook vind ik de variatie erg leuk en dat geen dag hetzelfde is. Eigenaren een goed gevoel geven over de zorg van hun dier vind ik erg belangrijk aan mijn werk. En iets voor de dieren betekenen en deze helpen geeft mij veel voldoening in mijn werk.

Ik hou het meeste van honden. Ik heb zelf thuis 2 honden. Een hele lieve zwarte Labrador reu genaamd Wobbe en een wat oudere Jack Russel teef genaamd Pluske. Ook hou ik van katten en paarden. 

Ik vind eigenlijk alle onderdelen van mijn werk interessant en vind het erg leuk om mezelf te verbeteren in wat ik doe en elke dag weer wat nieuws te leren. Verder buiten mijn werk om doe ik veel aan krachttraining in de sportschool en vind ik het leuk om naar festivals te gaan en leuke activiteiten te ondernemen met vrienden. 

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd