Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Michelle Martens
Paraveterinair

Michelle Martens

Paraveterinair
Paraveterinair
Michelle Martens
Paraveterinair

Ik ben Michelle en sinds september 2009 werkzaam bij AniCura Breda. 

Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik het werk met dieren leuk vind. Ook vind ik het fijn om ervoor te zorgen dat de dieren en eigenaren een zo fijn mogelijke ervaring hebben bij het bezoek aan de praktijk. Daarom vind ik het belangrijk om de zorg op een hoogwaardig niveau te leveren naar de behoefte en wensen van een dier en eigenaar. En we hebben ook een heel leuk team!

Diabetes consulente

Ik ben diabetes consulente. Hiervoor heb ik een aantal cursussen gevolgd en probeer ik mezelf hierin te blijven ontwikkelen door nascholinge te volgen. Ik vind het erg leuk om de diabetes patiënten en hun eigenaren te begeleiden. Zodra diabetes geconstateerd wordt bij een dier dan komen ze bij mij terecht. Het is leuk om te zien dat de meeste dieren na het instellen van een passende behandeling weer een comfortabel leven krijgen. 

Anesthesie ondersteuning

Je zal mij meestal in de operatie kamer vinden. Daar ondersteun ik de dierenarts en ben voornamelijk bezig met de anesthesie. De anesthesie tijdens een operatie vind ik ook erg interessant. Ik vind het leuk om mijzelf en het team te blijven ontwikkelen hierin. Ik volg hier dan ook nascholingen over. Zo kunnen we ook gecompliceerde patienten een narcose geven die is aangepast naar zijn behoefte en risico's. 

Vrije tijd

Thuis hebben we Wij hebben twee cavia's (Koekie en Lilly) die aan aandacht niks tekort komen!

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriend en mijn twee kinderen. Zo zijn we regelmatig te vinden in een pretpark of zwembad.  Ook vind ik het leuk om dingen met mijn familie of vriendinnen te doen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd