Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Chantal de Weerdt
Paraveterinair

Chantal de Weerdt

Paraveterinair
Paraveterinair
Chantal de Weerdt
Paraveterinair

Dierenliefhebber

Ik wilde al vanaf jongs af aan met dieren werken. Omdat ik niet kon kiezen voor een bepaald  dier, koos ik een beroep waarbij van alles voorbij komt. De wisselvalligheid van het werk vind ik dan ook heel leuk!

Ik heb de opleiding Paraveterinair niveau 4 afgerond en werk nu met veel plezier in AniCura Breda op alle vijf locaties: Dierenziekenhuis Breda, Ginneken, Heksenwiel, Taxandria en Princenhage.

Bij ons thuis

Ik heb twee zoons, Thygo van 13 en Liam van 10 jaar en een bonus dochter; Isa van 6. Thuis hebben we een hond, drie katten en een paard. Onze hond is een Akita Inu en heet Gala. Zij heeft pas een knieoperatie gehad, dus nu zijn we aan het opbouwen met wandelen en flink wat oefeningen aan het doen op haar weer op de rit te krijgen.

Onze drie katten heten Ghost, Dodo en Blaze. Ze zijn totaal verschillend, lekker eigenwijs maar zo lief. Mijn paard is een arabier van 21 jaar. Ze is echt een stresskip en geen rit is hetzelfde met haar, maar dat is juist heel leuk.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd