Sterkliniek Zuidlaren heet voortaan AniCura Zuidlaren

Nóg betere zorg voor huisdieren door aansluiting bij AniCura.

Nieuwe naam: AniCura Zuidlaren

Vanaf 1 maart zal het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Zuidlaren werken onder de naam AniCura Zuidlaren. AniCura is een samenwerkingsverband van meer dan 70 dierenklinieken in Nederland, die de kwaliteit van diergeneeskunde continu verbetert. Voor huisdiereigenaren verandert er niet veel, zij kunnen terecht bij hun eigen, vertrouwde dierenarts aan de Havezathelaan 112, waar de dierenkliniek al sinds 1999 zit.

AniCura kwaliteitsprogramma

Sterkliniek Zuidlaren is sinds 2017 onderdeel van AniCura, maar bleef onder eigen naam werken. Nu, drie jaar later, is het tijd om de naam AniCura te dragen. De kwaliteitsgedachte van Sterkliniek Dierenartsen, die de verbetering van kwaliteit centraal stelt, wordt gecombineerd met het AniCura kwaliteitsprogramma ‘QualiCura’.

Annemarie Wieman van Sterkliniek Zuidlaren heeft veel zin om onder de naam AniCura verder te gaan: "kwaliteit stond bij ons altijd al hoog in het vaandel en dat is met de aansluiting bij AniCura niet anders. We krijgen nu ook toegang tot het internationale kennisnetwerk van AniCura waarin specialisten hun kennis en ervaring delen en waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan ter verbetering van de diergeneeskunde. Met deze kennis kunnen wij leren van elkaar en onze zorg nóg verder verbeteren.”

Vertrouwde zorg in een ander jasje

Voor de dieren en hun baasjes verandert er niet veel. Zij kunnen terecht bij hun eigen vertrouwde dierenartsen Tom de Graaf, Annemarie Wieman en Marion Walburg en de vertrouwde dierenartsassistentes Johanna, Lisette, Joyce en Miranda, aan Havezathelaan 112, waar de dierenkliniek al sinds 1999 zit.

De dierenkliniek en de kleding van de dierenartsen en assistentes krijgen een ander uiterlijk, in de kleuren en huisstijl van AniCura.

Annemarie Wieman: “We bieden met hetzelfde team onze zorg aan voor honden, katten, konijnen, cavia’s, knaagdieren en tamme ratten. Alle gezelschapsdieren zijn welkom. Baasjes kunnen met hun huisdier bij ons terecht voor bijna alle zorg: van reguliere gezondheidscontroles en inentingen tot huidproblemen en kijkoperaties zoals laparoscopische sterilisatie. Voor de meeste onderzoeken kunt u met uw dier bij ons terecht. Denk aan het maken van röntgenfoto’s en voor bloed-, urine- en ontlastingsonderzoek. Vaak hoeft u maar even te wachten op de uitslag. Verder besteden we veel aandacht aan puppy- en kittenbegeleiding. Zo helpen we u om samen uw huisdier goed gezond te houden.’’