Bij de dierenkliniek AniCura Zuidlaren willen we het bezoek aan de dierenarts zo prettig mogelijk voor u en uw dier maken. We staan voor persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit dierenzorg en liefde voor dieren.

Welkom bij AniCura Zuidlaren

U en uw dier zijn van harte welkom bij AniCura Zuidlaren. Elk dier is uniek en verdient onze aandacht. Daarom zorgen we dat tijdens uw afspraak er meer dan genoeg tijd is om uw dier te onderzoeken en al uw vragen te beantwoorden.

Een prettig bezoek

We willen het bezoek aan de kliniek voor u en uw dier zo prettig mogelijk maken. Hoe doen we dat?

Persoonlijke aandacht

Tijdens uw bezoek krijgt u persoonlijke aandacht van onze dierenartsen Tom, Annemarie en Marion, en assistenten Lisette, Johanna, Joyce en Miranda. Uit liefde voor dieren helpt het team uw hond, kat, konijn of ander dier. Zo bouwen we niet alleen een persoonlijke band op met u maar ook met uw dier.

Over het team

Het team van Zuidlaren bestaat uit professionele, ervaren en gezellige dierenartsen en assistenten. Met veel liefde krijgt uw dier de beste zorg om hem of haar weer beter te maken.

Naast de kennis, ervaring en liefde voor dieren, werkt het team veel samen. U merkt dan ook in de kliniek de fijne en plezierige sfeer. Deze intensieve samenwerking zorgt ervoor dat uw dier nog betere zorg krijgt.

Maak hier kennis met het team

Behandelingen en diensten

U kunt bij ons terecht voor veel behandelingen en diensten, zoals:

Tijdens uw afspraak plannen we voldoende tijd in om eventuele onderzoeken direct uit te voeren. U weet dus zo snel mogelijk wat er met uw dier aan de hand is. Ook kunnen we vaak direct de behandeling starten.

Bekijk hier al onze behandelingen en diensten

Opname en couveuse

Het kan gebeuren dat uw dier moet worden opgenomen voor een bepaalde behandeling of operatie. In de kliniek zijn opname verblijven voor uw hond of kat. Heeft uw kat, konijn of kleine hond meer warmte nodig? Dan kan hij of zij ook in een van onze couveuses verblijven of in een opnameruimte met vloerverwarming. Verder hebben we de juiste apparatuur in huis om uw dier goed in de gaten te houden zoals hartbewakingsapparatuur.

Laparoscopische chirurgie, huidproblemen en tandheelkunde

Naast onze behandelingen en diensten, vindt u in Zuidlaren de kennis en ervaring op het gebied van laparoscopische sterilisatie, laparoscopisch verwijderen van cryptorche testis, huidproblemen en tandheelkunde.

Verder kunt u terecht voor:

Lees hier meer over onze expertises

Facebook en Instagram

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws over de kliniek en een kijkje achter onze schermen.

Het echtpaar Tom en Annemarie

In 1999 startte het echtpaar Tom de Graaf en Annemarie Wieman hun eigen dierenkliniek in Zuidlaren. Na jaren ervaring op te hebben gedaan in binnen- en buitenland vonden zij een mooi pand in Zuidlaren. Al vanaf het begin bieden zij uit liefde voor het dier de beste zorg.

Sinds 1999 is de dierenkliniek niet meer weg te denken uit Zuidlaren. Zij is uitgegroeid tot een plek waar veel dieren en baasjes met een gerust hart komen. Met de persoonlijke werkwijze en liefde voor dieren wordt diergeneeskundige zorg op hoog niveau gegeven.

Samen

In 2017 heeft de dierenkliniek in Zuidlaren zich aangesloten bij AniCura. Als onderdeel van AniCura werkt het team veel samen met andere dierenklinieken van AniCura binnen Nederland en Europa. Met als doel samen de kwaliteit van diergeneeskunde hoog te houden. Hoe doen we dat?

Kwaliteitssysteem

Naast dat we nascholing en cursussen volgen, veel samenwerken binnen het team en met andere AniCura dierenklinieken, zorgen we ook dat alles in de kliniek goed werkt. Zo worden onze medische apparaten regelmatig gecontroleerd. Dit alles is onderdeel van het kwaliteitssysteem van AniCura.

Lees meer over: het kwaliteitssysteem