Onze nieuwe naam: AniCura Schouwen-Duiveland

Hoera..! Wij hebben een nieuwe naam!

Onze nieuwe naam: AniCura Schouwen-Duiveland

Wat betekent dit voor u en uw huisdier?

Behalve nieuwe logo’s op ons gebouw en een nieuwe website verandert er niet veel. De persoonlijke en best mogelijke zorg die u van ons gewend bent wordt als onderdeel van AniCura alleen maar beter.

Met deze verandering heeft uw dierenkliniek en -arts wel makkelijker toegang tot de laatste kennis en ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde, zodat we uw huisdier nog beter kunnen behandelen. Ook werken we binnen AniCura nauw samen met specialisten, die als nodig meedenken voor de beste behandeling voor uw dier.

Waarom we gekozen hebben voor aansluiting bij AniCura

Als onderdeel van het grote internationale netwerk aan dierenklinieken van AniCura kunnen wij nog beter voor uw huisdier zorgen. Zo kunnen we dankzij AniCura de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren, bijvoorbeeld door meer te investeren in apparatuur en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.

Ook gaan we werken met het kwaliteitssysteem van AniCura. Denk bijvoorbeeld aan regelmatige controles van apparatuur, strikte veiligheids- en kwaliteitseisen en verplichte nascholing. Dus ook als onderdeel van AniCura kunt u bij ons rekenen op  diergeneeskundige zorg van hoog niveau!

Wat is AniCura?

Alle aangesloten klinieken van AniCura werken samen
aan de diergeneeskunde van de toekomst. Door een goede samenwerking bij AniCura tussen de klinieken, zowel binnen Nederland als in Europa, kunnen de dierenartsen snel en makkelijk kennis uitwisselen, gebruik maken van moderne apparatuur en opleidingen volgen.

AniCura is één van Europa’s grootste aanbieders van geneeskundige zorg voor huisdieren. Per jaar behandelen de dierenartsen van AniCura meer dan 3 miljoen huisdieren in 300 klinieken in heel Europa, waarvan meer dan 80 in Nederland.

Heeft u een vraag over deze verandering? Bel of mail ons
gerust, wij vertellen u er graag meer over.

Met vriendelijke groet,

Team AniCura Schouwen-Duiveland