Praktijkmanager

Met veel plezier ben ik sinds 2021 de praktijkmanager van AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen in Terneuzen. In mijn rol als praktijkmanager vind ik het belangrijk om te zorgen dat alles achter de schermen soepel verloopt, zodat onze dierenartsen en paraveterinairen hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Het is fijn om met zo’n professioneel en gemotiveerd team te werken. Dierenwelzijn staat altijd op nummer één bij het team.

Van expeditiereizen naar praktijkmanager

Toen ik jong was, ben ik eerst veel gaan reizen en heb ik in het buitenland gewerkt. Op iets latere leeftijd heb ik mijn HBO hotel en eventmanagement gehaald. De laatste jaren was ik operationeel manager voor een expeditiecruise maatschappij die reizen naar de poolgebieden organiseerde.

Ik heb altijd een hart gehad voor dieren, en ben dan ook heel blij met mijn nieuwe werkplek tussen de dieren. Het werk is erg gevarieerd, geen dag is hetzelfde. Dat maakt het werk ook zo leuk.

Katten Bink & Bo en paard Wizard

Zelf heb ik twee katten, Bink en Bo. Ze zijn broer en zus van elkaar, maar hebben een totaal verschillend karakter. Daarnaast heb ik een ontzettend leuk Arabisch Volbloed paard die Wizard heet. Een groot gedeelte van mijn vrije tijd gaat dan ook naar paardrijden en de verzorging van mijn paard. Verder reis ik graag en vind ik het leuk om een terrasje te pakken.