Hét oncologisch centrum voor kankerbehandelingen

Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen is hét Oncologisch Centrum voor kankerbehandelingen in Zuidwest Nederland. We behandelen vrijwel elk type kanker met de juiste expertise en nieuwste behandelingsmogelijkheden.

Het belangrijkste kenmerk van AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen is het behandelen van honden en katten met kanker. Dit loopt uiteen van diagnostiek, chirurgie, chemotherapie tot radiotherapie.

Daarnaast doet het getalenteerde team van dit dierenziekenhuis er alles aan om voorloper te blijven op het gebied van oncologie. Zo staat het doen van klinisch wetenschappelijk onderzoek en het volgen van nascholing hier hoog in het vaandel.

Bij AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen bent u daarom in goede handen om uw huisdier te onderzoeken of te behandelen voor kanker. Maakt u hier een afspraak? Verwacht dan hoogwaardige oncologische dierzorg!

Het juiste adres om uw huisdier te onderzoeken op kanker

Heeft u het vermoeden dat uw hond of kat een tumor heeft? Een vreselijke gedachte natuurlijk, maar wel één die werkelijkheid kan worden.

Gelukkig staat het team van AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen voor u klaar om een volledig kankeronderzoek bij uw hond of een kankeronderzoek bij uw kat te doen. Hiervoor heeft deze praktijk de modernste apparatuur. Om kankercellen in het lichaam van uw huisdier op te sporen kunt u denken aan:

Als u denkt dat uw huisdier kanker heeft, neem dan direct contact met ons op. Hoe langer u hiermee wacht, hoe groter de tumor wordt en hoe lastiger de behandeling of operatie is.

De oncologische behandelingen van AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen

Hoe een tumor behandeld wordt bij honden en katten, verschilt per kankersoort. Kanker bij huisdieren kan aangepakt worden door:

Soms is er een combinatie van deze methodes nodig. Na een operatieve behandeling wordt er bijvoorbeeld daarna chemotherapie gebruikt, zodat de uitzaaiing vertraagd wordt.Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen doet wetenschappelijk onderzoek naar kanker

Om topzorg te kunnen leveren, doet AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Hierdoor overleven steeds meer huisdieren kanker en wordt de levenskwaliteit van huisdieren met kanker beter.

De beste oncologische dierenartsen en continue bijscholing 

Dierenarts-oncoloog Ada Krupa heeft veel kennis en ervaring in het behandelen van dieren met kanker. Daarnaast volgt ook het team regelmatig nascholing om de beste oncologische dierzorg aan te kunnen bieden.

Onze dierenartsen en specialisten houden de ontwikkelingen op het gebied van medicijnen en behandelingen nauwlettend in de gaten, om uw huisdier zo goed mogelijk te helpen! Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op!