bron hvzeeland

Afgelopen vrijdagnacht was er een kleine brand in de kliniek. Gelukkig waren er geen dieren en mensen in de kliniek.

Doordat ons brandalarm afging en alerte buren snel aan de bel trokken, konden de hulpdiensten snel ingrijpen. De brand was snel geblust en daardoor is de schade gelukkig beperkt gebleven. Onze kliniek is gewoon open, alleen de wachtkamer kunnen we even niet gebruiken.

De kliniek is veilig

Dit weekend zijn er professionele bedrijven geweest voor de reiniging van de kliniek, want roet gaat overal inzitten en kan ongemerkt ervoor zorgen dat machines niet (goed) meer werken. Alle ventilatiekanalen en apparatuur zijn gereinigd. Alle apparaten die voor onderzoek worden ingezet zijn getest om te kijken of ze nog de juiste uitslag geven. We zijn blij dat we de zorg voor alle dieren gewoon kunnen bieden.

Tijdelijke wachtkamer, kliniek is open

De wachtkamer is de enige ruimte die niet gebruikt kan worden. Daarom hebben we extra bankjes in de hal neergezet waar u even kunt wachten als dat nodig is.

Komende tijd zullen er nog wat kleine werkzaamheden gedaan worden. Ook dan blijft de kliniek gewoon open.

Iets gezien? Meld dit bij de politie

We voelen ons enorm gesteund met alle hartverwarmende berichtjes en spontaan aangeboden hulp. We zijn blij dat er geen mensen of dieren gewond zijn geraakt en dat de schade beperkt is gebleven.

Heeft u iets gezien of tips over dit incident? Meld dit dan altijd bij de politie!

 

Foto: hvzeeland