knuffel met hond
AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws Vlaanderen

Uw dierenarts in Terneuzen

Telefoon Openingstijden van vandaag
09:00 - 19:30

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar via: 0115 - 619628.

De dierenartsen van AniCura Terneuzen

Welkom bij AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen. Onze dierenartsen en paraveterinairen in Terneuzen staan altijd klaar voor onder andere vaccinaties, het uitvoeren van operaties of behandelingen van kanker bij uw huisdier.

Spoed 24/7 en dienstregeling
hond en kat

Heeft uw dier last van gebitsproblemen?

Lees meer over de Maand van het Gebit

De beste dieren kliniek waar ik ooit ben geweest. Waarschijnlijk ook de beste van Nederland. Een kliniek met een hart voor dieren. Betrokken met de dieren en de eigenaar.

Adam Baasje van Hummer

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Een fijn leven voor u en uw huisdier, daar doen we het voor!

AniCura Terneuzen: uw lokale dierenarts - en meer

Bij AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen kunt u ook terecht voor vaccinaties en reguliere controles. Neem contact op voor een afspraak.

Maar in Terneuzen gaan we als dierenziekenhuis verder dan dat. Met een team goed getrainde dierenartsen en paraveterinairen is onze dierenkliniek ervaren in het uitvoeren van operaties of uitgebreide behandelingen. We zijn toegerust om uw dier te onderzoeken en helpen bij ziektes als kanker, veel huidziekten (dermatologie), en meer problemen. Weet weten? Ga naar: Over ons

Oncologie bij dieren

Wij zijn hét oncologisch centrum voor dieren in Zuidwest Nederland. Veel dierenartsen verwijzen klanten naar ons door als zij geen raad meer weten bij een hond of kat met kanker. Naast de gebruikelijke diagnostiek - kankeronderzoek voor uw hond of kat) - gaan wij als oncologisch centrum verder met bijvoorbeeld onze CT scan. Afspraak maken of meer weten? Ga naar: Oncologisch centrum voor dieren