knuffel met hond
AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws Vlaanderen

Uw dierenarts in Terneuzen

Telefoon Openingstijden van vandaag
09:00 - 19:30

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar via: 0115 - 619628.

De dierenartsen van AniCura Terneuzen

Welkom bij AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen. Onze dierenartsen en paraveterinairen in Terneuzen staan met liefde en veel kennis klaar voor uw dier, of het nu is voor een vaccinatie, operatie of behandeling bij kanker.

Spoed 24/7 en dienstregeling

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

De beste dieren kliniek waar ik ooit ben geweest. Waarschijnlijk ook de beste van Nederland. Een kliniek met een hart voor dieren. Betrokken met de dieren en de eigenaar.

Adam Baasje van Hummer

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Een fijn leven voor u en uw huisdier, daar doen we het voor!

Dé dierenkliniek in Terneuzen - en meer

In Terneuzen gaan we als dierenziekenhuis verder dan een gewone dierenarts. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor vaccinaties en reguliere controles. Met een team goed getrainde dierenartsen en paraveterinairen is onze dierenkliniek in Terneuzen ook ervaren in het uitvoeren van operaties of uitgebreide behandelingen.

Zo zijn zijn we toegerust om uw dier te onderzoeken en helpen bij ziektes zoals kanker en huidziekten (dermatologie). Meer weten? Ga naar: over ons

Oncologie bij dieren

Wij zijn hét oncologisch centrum voor dieren in Zuidwest Nederland. Veel dierenartsen verwijzen klanten naar ons door als zij geen raad meer weten bij een hond of kat met kanker. Naast de gebruikelijke diagnostiek - kankeronderzoek voor uw hond of kat) - gaan wij als oncologisch centrum verder met bijvoorbeeld onze CT scan. Afspraak maken of meer weten? Ga naar: Oncologisch centrum voor dieren

Afspraak bij onze dierenartsen in Terneuzen

Heeft u een vraag? Of wilt u een afspraak maken bij een van onze dierenartsen aan de Van Diemenstraat 83 in Terneuzen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Nieuws