Toggle menu

Onze werkplek


AniCura. Waar werk een genoegen is.

Als medewerker van AniCura maak je deel uit van een snel groeiend bedrijf dat iedere dag nieuwe netwerken bouwt. Wij vormen van verschillende achtergronden en nationaliteiten een heterogene groep die gemeenschappelijke waarden en liefde voor dieren met elkaar deelt. Wij zijn er van overtuigd dat we samen dingen nog beter kunnen doen. Iedere dag delen wij vaardigheden en ervaringen met elkaar om zo uitstekende veterinaire zorg te ontwikkelen en aan te bieden. 

Wij bieden een werkomgeving die gekarakteriseerd wordt door hoge standaarden van professionaliteit en ontwikkeling. Daarbij tonen wij warmte en zorg, niet alleen naar de dieren en hun eigenaren, maar ook naar elkaar.

Bij Anicura heb je de mogelijkheid om deel te nemen in alles dat een grote onderneming kan bieden op het vlak van gestructureerde ontwikkeling van vaardigheden. Tegelijkertijd is Anicura een organisatie waar alle dierenziekenhuizen en -klinieken zeer zelfstandig werken en iedere werknemer goede mogelijkheden heeft zijn/haar functie op eigen manier in te vullen. 

Wij vinden het heel belangrijk dat ieder teamlid beschikt over een open geest en een ambitie om constant ons bedrijf te verbeteren. Dat heeft betrekking op alles wat we doen, van deelname in de laatste ontwikkelingen op veterinair medisch vlak tot het verfijnen van de manier waarop we onze dieren en eigenaren met warmte en compassie benaderen.

Wij zijn altijd op zoek naar capabele medewerkers die onze waarden delen en beschikken over de vereiste opleiding en ervaring. Heb je het gevoel dat dit goed bij je past? Lees dan meer over mogelijkheden om je bij onze familie aan te sluiten onder Vacatures.