Toggle menu

Werken bij AniCura

AniCura is altijd op zoek naar mensen die worden gedreven door een passie voor het welzijn van dieren, die een grote belangstelling hebben voor diergeneeskunde en die willen meehelpen om de veterinaire zorg van de toekomst te creëren.

AniCura is een familie van zorgvuldig geselecteerde dierenziekenhuizen en dierenartsenpraktijken. Wij hebben onze diergeneeskundige kennis, onze beroepstrots en onze oprechte liefde voor dieren gemeen. Bij ons heeft u de kans om in een inspirerende en uitdagende omgeving te werken, waar een aantal van de meest toonaangevende specialisten van Europa al werkzaam is. Het zijn de mensen die hier werken en onze bedrijfscultuur die AniCura uniek maken. Wij voelen ons onderling sterk verbonden en denken een werkplek te zijn waar medewerkers elkaar kunnen inspireren, waar arbeidsvreugde wordt ervaren en waar men invloed heeft op de dagelijkse gang van zaken. Om voorop te blijven lopen, investeren wij in persoonlijke ontwikkeling en in het delen van kennis, zowel intern als internationaal.

Ons brede netwerk van bekwame medewerkers creëert veiligheid voor zowel dierenbezitters als onze werknemers. Onze kennis zorgt ervoor dat wij een drijvende kracht kunnen zijn achter nieuwe ideeën en onderzoek en dat we onze patiënten hoogkwalitatieve veterinaire zorg kunnen bieden.

Samen staan wij stevig verankerd in de diergeneeskundige wereld, met de blik gericht op de veterinaire zorg van de toekomst.

Wilt u deel uitmaken van onze familie? Stuur dan gerust uw aanvraag in!