onderzoek oog hond dierenarts
AniCura Dierenkliniek De Woldberg

Uw dierenarts in Vollenhove

Telefoon Openingstijden van vandaag
09:00 - 11:30

24/7 bereikbaar voor spoed - lees ook: spoed

De dierenartsen van AniCura De Woldberg in Vollenhove

Op zoek naar een dierenarts in Vollenhove? Maak een afspraak voor een vaccinatie of om op spreekuur te komen. AniCura Vollenhove in het pand van dierenspeciaalzaak Dier All-in. U vindt ons ook in Steenwijk en Havelte.

Over ons

We helpen u graag

Maak wel altijd even een afspraak. Op tijden dat de dierenarts er niet is, kunt u uw bestelling ook ophalen in de winkel van Dier All-in. Wel zo makkelijk. Bekijk ook de openingstijden van onze hoofdlocatie in Steenwijk.

Fantastische kliniek. Goed overleg. Kan er altijd terecht. Hebben alle tijd voor dier en eigenaar.

Janna Bekijk Google Reviews

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Meer nieuws

Al onze locaties bekijken?

De Woldberg - alle locaties

AniCura Dierenkliniek de Woldberg

Bij onze locatie in Vollenhove - voorheen DierOtheek Vollenhove - helpen onze dierenartsen en paraveterinairs u van harte. Vanuit Vollenhove zijn we onderdeel van een groter geheel. Ga naar AniCura De Woldberg of lees Over ons.

Professionele dierenartsen en paraveterinairen

We werken als dierenartsen samen met dierenarts-specialisten en houden onze kennis up to date. We werken actief aan onderling leren en doen aan bijscholing en trainingen binnen ons team, en binnen AniCura als geheel. Als onderdeel van AniCura en daarbinnen van AniCura De Woldberg leren we veel van onze collega-dierenartsen en paraveterinairen. Zonder die laatste zou onze professionele zorg nooit mogelijk zijn.

Weten wie uw dier verzorgt? Ga naar: Ons team of lees meer over onze werkwijze op Over ons.

Dierenartsen in Vollenhove met hart voor uw dier

Persoonlijk contact - hoe garandeer je dat?

Dat proberen we te doen met een planning waarin we de dierenartsen in Vollenhove zo vaak mogelijk in Vollenhove laten terugkomen. Met vaste gezichten op vaste locaties. Wij doen als dierenartsen en paraveterinairen ons uiterste best om echte aandacht aan uw dier te kunnen geven en daarbij zeker te luisteren naar u als eigenaar.

Onze locatie in Vollenhove zit in het pand van dierenspeciaalzaak Dier All In

Katvriendelijke kliniek

Als katvriendelijke kliniek doen we er alles aan om het bezoek voor uw kat zo stressvrij mogelijk te maken. Meer weten? Ga naar: Over ons