Intensief trainingsweekend anesthesie & analgesie

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober 2018 organiseert AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht een intensief trainingsweekend voor dierenartsen over analgesie en anesthesie.

De training wordt gegeven door dr. Nicolas Girard, CertVA Dipl. ECVAA uit Frankrijk. Nicolas is een zeer getalenteerd spreker en een expert op het gebied van anesthesiologie.

De training heeft maximaal 20 deelnemers en is zeer interactief waardoor al je vragen over anesthesie beantwoord zullen worden.

Theorie én praktijk!

De cursus kent naast een theoretisch deel ook een hands-on training waarbij gewerkt zal worden tijdens een operatie met dierenarts-chirurg Wim Wellens en een dentale ingreep met tandheelkundig dierenarts Esther Soeteman.

Tijden

Locatie

AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek
Jan Valsterweg 96

Interesse in deelname?

De kosten voor deelname bedragen €695,00. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Meld u aan voor 31 juli 2018 en profiteer van €100,- vroegboekkorting. De prijs is inclusief hand-outs, koffietafel, lunch & snacks en exclusief BTW.

Contact

Heeft u interesse in deelname? Voor meer informatie of om u aan te melden, kunt u contact met ons opnemen via orchidee.hoog@anicura.nl of 078-6138444.