Een huisdier doorverwijzen

Als u uw patiënt doorverwijst, dan komt deze terecht bij één van onze dierenarts-chirurgen. Wij werken alleen met ervaren chirurgen, die de beste zorg kunnen bieden met hun uitgebreide kennis en kunnen.

Veel dierenartsen uit de regio (en ook daarbuiten) vertrouwen de huisdieren die zij niet verder kunnen helpen toe aan onze zorg. Waarom? We zijn altijd beschikbaar en bereikbaar: 365 dagen per jaar 24/7. Voor diagnostiek, behandeling en advies.

Spoed of geen spoed?

Is het een spoedgeval? Bel dan naar 013-5400215 om het dier aan te melden en voor overleg met dienstdoende chirurg.

Is er geen spoed? Mail dan het patiëntendossier naar dzt@anicura.nl en de relevante medische beeldvorming (als u deze heeft). We ontvangen de medische beeldvorming het liefst als DICOM bestand. Als DICOM niet mogelijk zijn, dan graag als .jpg in het grootste formaat en met de hoogste resolutie. De bestanden kunt u gemakkelijk en snel via Wetransfer naar dzt@anicura.nl sturen.

Hoe gaat een doorverwijzing in zijn werk?

Als u een patient aan ons doorverwijst, dan houden we u altijd op de hoogte. We zijn altijd bereikbaar voor overleg. Zodra we de uitslag van een onderzoek hebben dan stellen we u direct op de hoogte. Nadat we het dier behandeld hebben verwijzen we de patiënt altijd direct aan u terug. Mocht het nodig zijn, dan doen we nog een nacontrole.

Qua medicatie zorgen we ervoor dat de patiënt de noodzakelijke medicatie meekrijgt, maar dat de rest van de mogelijke medicatie via uw apotheek wordt opgevraagd.

Onze chirurgen en hun expertises

Drs. Lies Paardekooper

Dierenarts Lies Paardekooper heeft zich toegelegd op tandheelkunde. Als tandheelkundig dierenarts is zij expert als het op het gebit aankomt. Denk hierbij aan aandoeningen als Parodontitis en Gingivitis. Maar ook voor het zetten van een kroon, of het trekken van een grote kies draait Lies haar hand niet om.

Ontmoet Lies!

Drs. Jessica Bertens & Drs. Wilco Rasenberg

Dierenartsen Jessica Bertens en Wilco Rasenberg zijn twee zeer ervaren orthopedisch chirurgen. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze dieren de best mogelijke zorg bieden. Zijn zijn onder andere experts op het gebied van:

Door de CT-scan in het dierenziekenhuis kunnen ze snel en pijnloos diagnoses stellen.

Ontmoet Jessica en Wilco.