Marjon Schellekens - praktijkmanager

Praktijkmanager

Ik ben Marjon Schellekens, praktijkmanager in AniCura Dierenziekenhuis Tilburg. Ik ben opgegroeid tussen de dieren en ja, dan wil je later ook graag met dieren werken. Vooral diergeneeskunde heeft van kleins af aan mijn interesse gehad, dus het is niet gek dat ik bij een dierenkliniek terecht ben gekomen.

Afwisselend en leuk

Mijn werk is heel afwisselend en daarom heel leuk! Het geeft mij veel voldoening om alles in de kliniek in goede banen te leiden, zodat onze patiëntjes de beste zorg krijgen en onze klanten én medewerkers tevreden zijn. Ik ben van nature iemand die graag dingen regelt en organiseert. Ik doe dit natuurlijk altijd zo goed mogelijk. Verder kan ik (denk ik!) goed orde en rust brengen in de hectiek van het dierenziekenhuis.

Altijd tussen de dieren

Ik heb zelf 3 katten met ouderwetse namen. Ze heten Bo, Teun en Henk. Mijn paard heeft wel een bijzondere naam: Vulcaan. Verder heb ik 4 dwerggeitjes en een vijver vol vissen, waaronder 5 koi's. Ik kan er dus niet omheen: ook veel van mijn vrije tijd besteed ik aan mijn paard en mijn andere dieren.

Als ik dat niet doe, dan vind ik het ook leuk om te sporten in de sportschool, lekker uit eten te gaan of gezellig te borrelen met vrienden.