Onze dierenartsen en assistentes

Het belang van uw huisdier staat bij ons altijd voorop. Want wij luisteren echt naar de mensen die in onze kliniek komen, aldus onze klanten. Dat vertrouwen gaan we dan ook zeer zorgvuldig mee om.

U komt binnen in een state-of-the-art ziekenhuis. Met bijna alle expertises binnen ons team geven we snel en specifiek zorgadvies aan uw huisdier. Denk aan een tandheelkundig dierenarts en een dierenarts met expertise op het gebied van orthopedie (botten en gewrichten) en chirurgie. Zo krijgt elk dier de zorg die het nodig heeft.

In 1988 nam Wilco Rasenberg de in 1957 opgerichte kliniek van zijn vader over. Hij maakte van het dierenziekenhuis een plek voor complexe zorg voor huisdieren en hun eigenaren in heel Nederland. Dankzij de aansluiting bij AniCura sinds 2017 hebben we toegang tot een groot netwerk van experts en specialisten. Is doorlopende nascholing voor onze dierenartsen én paraveterinairen nog beter georganiseerd. En hebben we een uniek kwaliteitsprogramma dat ons helpt om onze zorg nog verder te verbeteren.