Altijd voorbereid met een zorgplan en dierverzekering

Uw huisdier staat voor ons altijd op de eerste plaats. Met actuele kennis, state-of-the-art apparatuur en bijna alle expertises in huis, bieden wij uw dier altijd de best mogelijke zorg en behandeling. Voor spoed staat er 24/7 een dierenarts voor u klaar.

Huisdierverzekering

Medische zorg voor uw huisdier kan, net als bij mensen, aardig oplopen. Een inenting of standaard gezondheidscontrole is nog te overzien. Krijgt uw dier bijvoorbeeld een botbreuk en komen er mogelijk operatie- en revalidatiekosten aan, dan is een verzekering geen overbodige luxe.

Wij raden u dan ook aan een dierverzekering af te sluiten. Stel uzelf een paar vragen voordat u dit doet. Welke zorg is voor u belangrijk? Wat heeft u nodig, maar valt niet onder de verzekering? Etc.

Graag advies over wat de beste verzekering voor uw huisdier is? Neem dan contact met ons op.

AniPlan

U wilt uw huisdier natuurlijk zo lang mogelijk gezond houden en in goede conditie. Want kosten voor een ziek dier kunnen soms hoog oplopen.

Daarnaast merk je niet altijd aan een dier dat er iets mis is. Katten en honden bijvoorbeeld zijn heel goed in het verbergen van kwalen. Daarom kunt u bij ons al terecht vóór die tijd. Door preventieve zorg te bieden aan uw dier zorgt u dat u nare ziektes voor bent of op z’n minst tijdig ontdekt, zodat de gevolgen (en kosten) beperkt blijven.

Een vast maandelijks bedrag

Met AniPlan neemt u voor een vast maandelijks bedrag preventieve zorg bij ons af. Uw huisdier krijgt alle ontwormingsmiddelen en middelen tegen vlooien en teken die het nodig heeft. Daarnaast wordt uw huisdier ieder jaar nagekeken en krijgt de benodigde vaccinaties. U krijgt automatisch iedere 3 maanden herinneringen, wanneer het nodig is voor de preventieve middelen.

Plus plan

Er is ook nog een plus plan mogelijk. Hierbij wordt er jaarlijks ook nog een bloed- en urineonderzoek uitgevoerd. Ook wordt uw dier halfjaarlijks van top tot teen nagekeken door de dierenarts. 

Lees hier meer over AniPlan.

 

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com