ingang dierenziekenhuis
AniCura Dierenziekenhuis Tilburg

Uw dierenkliniek in Tilburg e.o.

Telefoon Openingstijden van vandaag
Gesloten

Uw dierenarts in Tilburg: de beste zorg

Bij AniCura Dierenkliniek Tilburg krijgen uw dier en u de allerbeste zorg en aandacht. Wilt u met uw dier langskomen? Klik op de knop om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

                                         Eerste- én tweedelijns zorg

Voor eerstelijns behandelingen zoals inentingen, maar ook voor knieoperaties zoals een TPLO, of een wortelkanaalbehandeling kunt u bij ons terecht.

Alles onder één dak

Dankzij onze grote deskundigheid op het gebied van orthopedie, neurologie en tandheelkunde, hebben we in ruim 60 jaar een goede naam opgebouwd. Daardoor komen klanten graag met hun dier bij ons en verwijzen dierenartsen uit het hele land patiënten door naar ons.

Seniorenmaanden

Oktober en november zijn de seniorenmaanden! Ontdek ziektes op tijd en maak nu een afspraak voor een seniorencheck bij uw oudere dier.

Lees meer
oudere hond

Dierenarts Tilburg

Zoekt u een dierenarts in Tilburg? U kunt met uw hond, kat, konijn of ander gezelschapsdier terecht in deze AniCura dierenkliniek. AniCura Tilburg vindt u aan de Koningsoordlaan in het dorp Berkel-Enschot. Afspraak maken? Neem contact met ons op.

Dierenziekenhuis

U komt binnen in een state-of-the-art dierenziekenhuis. Met bijna alle expertises binnen ons team geven we snel en specifiek zorgadvies aan uw huisdier. Denk aan een tandheelkundig dierenarts en een dierenarts met expertise op het gebied van orthopedie (botten en gewrichten) en chirurgie. Zo krijgt elk dier de zorg die het nodig heeft.

Bent u voorbereid op de toekomst?

Alles over uw dier verzekeren en preventieve zorg

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com