AniCura dierenarts Tilburg
AniCura Dierenziekenhuis Tilburg

Uw dierenarts in Tilburg e.o.

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 19:00

De dierenartsen van AniCura Dierenziekenhuis Tilburg

Bij AniCura Dierenziekenhuis Tilburg krijgen uw dier en u de allerbeste zorg en aandacht. Wilt u met uw dier langskomen bij een van onze dierenartsen? Klik op de knop om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Eerste- én tweedelijns zorg

Voor eerstelijns behandelingen zoals inentingen, maar ook voor knieoperaties zoals een TPLO, of een wortelkanaalbehandeling kunt u bij ons terecht.

Alles onder één dak

Dankzij onze grote deskundigheid op het gebied van orthopedie, neurologie en tandheelkunde, hebben we in ruim 60 jaar een goede naam opgebouwd. Daardoor komen klanten graag met hun dier bij ons en verwijzen dierenartsen uit het hele land patiënten door naar ons.

Dierenarts Tilburg

Zoekt u een dierenarts in Tilburg? U kunt met uw hond, kat, konijn of ander gezelschapsdier terecht in deze AniCura dierenkliniek. AniCura Tilburg vindt u aan de Koningsoordlaan in het dorp Berkel-Enschot. Afspraak maken? Neem contact met ons op.

Dierenziekenhuis

U komt binnen in een state-of-the-art dierenziekenhuis. Met bijna alle expertises binnen ons team geven we snel en specifiek zorgadvies aan uw huisdier. Denk aan een tandheelkundig dierenarts en een dierenarts met expertise op het gebied van orthopedie (botten en gewrichten) en chirurgie. Zo krijgt elk dier de zorg die het nodig heeft.

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Bent u voorbereid op de toekomst?

Alles over uw dier verzekeren en preventieve zorg

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com