Dé dierenartsen van Strijen en Oud-Beijerland...

AniCura Stroowaert - voorheen Sterkliniek Stroowaert

Welkom bij AniCura Stroowaert - voorheen Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert

AniCura Stroowaert is een begrip in de regio Hoeksche waard en Barendrecht. Onze dierenartsen en assistenten helpen uw dier met liefdevolle zorg. Wij gaan hierin net een stapje verder dan de gewone dierenarts. Maak een afspraak op één van onze locaties.

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

€10 korting geven én ontvangen?

Vriendenkorting

AniCura Stroowaert - het dierenziekenhuis in de regio

De dierenartsen van AniCura Stroowaert staan voor hoge kwaliteit. Wij zijn onderdeel van AniCura. AniCura is opgericht met het idee dat delen van kennis en middelen tussen dierenartsen en -klinieken, de beste diergeneeskunde mogelijk maakt. Dus hoe meer dierenartsen en specialisten zich aan AniCura verbinden, hoe beter de zorg voor uw huisdier wordt. Klinkt goed toch?

Meer dan een gewone dierenarts

Vanuit onze locaties in Strijen en Oud-Beijerland helpt een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen uw dier. Ook u kunt bij hen terecht voor advies en vragen over de zorg van uw huisdier.

U kunt bij ons terecht van algemene zorg tot zorg waar meer kennis en ervaring voor nodig is. Denk aan zorg op het gebied van orthopedie, tandheelkunde, chirurgie en oncologie.

Lees ook: expertises

€10 korting geven én ontvangen?

Vriendenkorting

Samenwerking in de regio

Behalve de twee locaties van AniCura Stroowaert, kunt u ook terecht bij AniCura Barendrecht. Onderling werken wij met onze teams samen om uw dier te helpen met de juiste en beste zorg. 

AniCura Barendrecht

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

U vindt Stroowaert ook op Facebook: