dierenarts strijen kat
Welkom bij AniCura Stroowaert in Strijen - voorheen Sterkliniek Dierenartsen Strijen

Uw dierenarts in Strijen

Telefoon Openingstijden van vandaag
18:00 - 19:30

Wij werken volledig op afspraak, inclusief het ophalen van medicijnen. Let op: daardoor zijn we soms dicht tijdens de openingstijden.

Spoed? We zijn 24/7 bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer.

De dierenartsen van AniCura Stroowaert in Strijen

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen bij AniCura Stroowaert in Strijen geeft uw dier de zorg die hij of zij nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor algemene zorg. Maak altijd even een afspraak.

Lees meer over ons

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Goede medische hulp voor onze dierbaarste huisgenoten.

Martijn

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Ga naar nieuws

Dierenarts in Strijen

Ons team bij AniCura Stroowaert in Strijen (de Hoeksche waard), kan uw dier de beste zorg bieden. Dit doen wij door middel van ons hechte team van dierenartsen en paraveterinairen.

Deze locatie biedt algemene zorg voor uw dier, maar u kunt hier ook terecht voor bijvoorbeeld orthopedietandheelkunde, oogheelkunde en oncologie. Voor complexere zorg, sturen wij u door naar onze locatie in Oud-Beijerland.

Lees meer: over ons

Begin dierenkliniek in Strijen

In 1992 nam Anton Fennema de kliniek in Oud-Beijerland over. Niet veel later kwamen er nog twee dierenklinieken bij: in Nieuw-Beijerland en in Strijen. Door de groei van alle drie de klinieken is AniCura Stroowaert een heus begrip geworden in de Hoeksche waard en Barendrecht. 

Dierenartsen zetten zich in tegen dierenmishandeling

Ons team bij AniCura Stroowaert zet zich in tegen dierenmishandeling. Dit doen wij in samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie. Anton Fennema heeft zich verdiept in forensische diergeneeskunde. Door deze samenwerking helpt het team van AniCura Stroowaert mee om problemen te signaleren en deze aan te pakken!