Golden retriever puppy op schoot
Dierenkliniek De Woldberg - locatie Steenwijkerdiep

Uw dierenarts aan de Steenwijkerdiep

Telefoon Openingstijden van vandaag
Gesloten

AniCura Dierenkliniek De Woldberg in Steenwijk - Steenwijkerdiep

Wilt u uw dier laten vaccineren, of op spreekuur komen? U bent dan ook van harte welkom in onze locatie middenin het centrum van Steenwijk, in de dierenspeciaalzaak Dier All-in.

Maak kennis met ons

We helpen u graag

Kom langs op het inloopspreekuur of maak een afspraak. Op tijden dat de dierenarts er niet is kunt u uw bestelling ook ophalen in de winkel van Dier All-in, wel zo makkelijk. Bekijk ook de openingstijden van onze hoofdlocatie aan de Kaasweg.

Fantastische kliniek. Goed overleg. Kan er altijd terecht. Hebben alle tijd voor dier en eigenaar.

Janna Bekijk Google Reviews

De dierenartsen van De Woldberg aan de Steenwijkerdiep

Bij AniCura Dierenkliniek De Woldberg aan de Steenwijkerdiep weten we dat elk dier anders is en dus persoonlijke zorg nodig heeft. We leren u en uw dier graag kennen om zo een behandelplan op maat te kunnen maken. Kom bij ons langs, of kom naar naar een van onze andere locaties. Maak wel altijd eerst een afspraak.

In Steenwijk, Havelte en Vollenhove 

Onze andere locaties vindt u in:

Op iedere locatie bent u van harte welkom. Zo is goede zorg voor uw huisdier altijd dichtbij. Voor grotere ingrepen zullen we u vragen om naar onze locatie in Steenwijk aan de Kaasweg te komen.

Expertise tandheelkunde

Op het gebied van tandheelkunde bieden wij de beste zorg in de regio. Daarom sturen andere dierenartsen in de buurt regelmatig patiënten naar ons door. Met veel ervaring en onze moderne apparatuur helpen we uw huisdier met onder andere wortelkanaalbehandelingen en orthodontische behandelingen. 

Samenwerking AniCura

Als onderdeel van AniCura werken wij samen met meer dan 100 klinieken door het hele land. We overleggen met specialisten en wanneer nodig sturen we u door. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste zorg. 

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Meer nieuws

Al onze locaties bekijken?

De Woldberg - alle locaties