Onze nieuwe naam: AniCura Dierenkliniek De Woldberg

Graag willen we u via dit bericht laten weten dat we vanaf vandaag van naam gaan veranderen. De nieuwe naam van onze kliniek is AniCura Dierenkliniek De Woldberg.

In het afgelopen jaar heeft u misschien al wat kleine veranderingen gemerkt, bijvoorbeeld onze nieuwe medicijnzakjes. Wij zijn namelijk al ruim een jaar lang onderdeel van deze mooie groep van dierenartsenpraktijken! Voor u en uw huisdier verandert er daarom weinig. Natuurlijk staan uw vertrouwde dierenartsen en assistenten ook na deze naamswijziging gewoon voor uw huisdier klaar.

Wat betekent het voor u en uw huisdier?

Behalve nieuwe logo’s op ons gebouw en een nieuwe website verandert er niet veel. De persoonlijke en best mogelijke zorg die u van ons gewend bent wordt als onderdeel van AniCura alleen maar beter.

Waarom we gekozen hebben voor aansluiting bij AniCura

Het grootste belang voor ons als praktijkeigenaren was de continuïteit voor onze medewerkers. Zodat ook als er leden uit de maatschap zouden treden, onze praktijk onveranderd door kan blijven draaien. Als onderdeel van het grote internationale netwerk aan dierenklinieken van AniCura kunnen wij nog beter voor uw huisdier zorgen.

Zo kunnen we dankzij AniCura de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren, bijvoorbeeld door meer te investeren in apparatuur en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.
Heeft u een vraag over deze verandering? Bel of mail ons gerust, wij vertellen u er graag meer over.

Groeten,

team AniCura Dierenkliniek De Woldberg