kat met baasje

Katvriendelijke kliniek

Een bezoek aan de dierenarts kan voor uw kat spannend zijn. Bij AniCura Hoogvliet en Spijkenisse doen we er alles aan om het bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Ook kunt u in Spijkenisse terecht in onze katvriendelijke spreekkamer.

Onze dierenartsen en paraveterinairen gaan zorgzaam, liefdevol en voorzichtig om met uw kat. In de katvriendelijke (Cat Friendly) spreekkamer in Spijkenisse zijn er geen honden in de ruimte. Zo ervaart uw kat minder stress. Ook hebben we alle kennis en ervaring in huis om uw kat te helpen met de beste zorg.

Vragen over gedrag van uw kat

Is uw kat verandert na een verhuizing of de komst van een baby? Of is uw kat opeens agressief? Dit kan bij u thuis veel ongemak geven. We helpen u graag met advies over het gedrag van uw kat.

Soms is een lichamelijk probleem de oorzaak van het gedrag. De dierenarts kijkt uw kat daarom eerst goed na.

Komt het ongewenste gedrag niet door een lichamelijk probleem? Mogelijk is kattengedragstherapie dan iets voor uw kat. Onze paraveterinair Sharmila Algoe is gediplomeerd kattengedragskundige.

Als het nodig is kan zij uw kat helpen met kattengedragstherapie. Samen met u kijkt Sharmila wat de mogelijke oorzaak kan zijn voor het gedrag. Als de oorzaak duidelijk is, kan zij u helpen met advies. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om iets te veranderen in de leefomgeving van uw kat.

Wilt u advies over uw kat? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!