dierenarts bereid zich voor op operatie

Onze ervaren dierenartsen en assistenten

'Wat zou ik voor mijn eigen huisdier willen', dat is voor onze dierenartsen en -assistentes de norm. Dit betekent: kritisch op het eigen handelen en aandacht voor communicatie onderling én met u als baasje.

De zorgvraag van huisdiereigenaren is intensiever geworden en de technische mogelijkheden groeien. Wij gaan met onze tijd mee en leveren niet in op kwaliteit. Zo volgen ál onze medewerkers regelmatig nascholing. Uw dier profiteert zo van actuele kennis voor een juiste diagnose en de nieuwste behandelmogelijkheden.

Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor het gebouw dat u binnenwandelt. Dit moet functioneel en hygiënisch zijn, maar ook een welkom gevoel geven. Gemoedelijk, noemen onze klanten het gevoel ook wel eens. Dit zie je terug in de letterlijk transparante vormgeving. Baasjes hebben altijd zicht op hun dier, zelfs tijdens een operatie. Maar u ziet dit natuurlijk vooral terug in de openheid en tijd en aandacht die de dierenartsen en assistentes aan u als baasje en uw dier besteden.

Onze gemotiveerde medewerkers hieronder staan dag en nacht voor uw hond, kat, konijn, cavia, hamster of ander geliefd huisdier klaar.

Als medewerker

Bekijk onze video op YouTube over werken bij AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk.

 

Ons team

Klik op een persoon hier onder voor meer informatie.