Openingstijden en contact

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 20:00

Openingstijden

Zaterdag

  • 08:30 - 10:30

Werkdagen

  • 08:30 - 20:00
Adres

Loevestein 2

4254 EH Sleeuwijk

Routebeschrijving

Aangepaste werkwijze i.v.m. Coronavirus.

Lees voordat u langskomt deze pagina over de extra maatregelen die we hebben ingesteld om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Alvast bedankt voor uw begrip. Het inloopspreekuur op zaterdagochtend passen we nu aan naar consulten op afspraak. 

Spoed dierenarts Sleeuwijk

Voor spoedgevallen zijn wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Bel 0183 - 30 17 08 en u hoort meteen welke van onze dierenartsen dienst spoeddienst heeft. U zult niet altijd door ons geholpen worden. Meer weten? Of bent u onzeker of het spoed is? Ga naar: Spoed

Telefonische spreekuren

Is het niet nodig om langs te komen, maar wilt u wel advies of even geruststelling? Er is elke werkdag een dierenarts die telefonisch spreekuur houdt. Hier vindt u het overzicht. 

Medicatie

  • Afhalen
    Voor het afhalen van medicijnen, voeding, wormmiddelen, etc. is onze balie van maandag t/m vrijdag geopend tussen 8.00-20.00 uur en op zaterdag tussen 8.00-11.30 uur.
  • Bestellen
    Om er zeker van te zijn dat de medicatie voor uw huisdier op voorraad is, kunt u uw bestelling telefonisch of via het e-mailadres bestel.sleeuwijk@anicura.nl aan ons doorgeven. Wilt u de medicatie via de post thuis ontvangen? Geef dan in de e-mail aan dat u de medicatie opgestuurd wilt hebben met de bijbehorende adresgegevens.

Patiëntendossiers

Voor het opvragen of doorsturen van patiëntendossiers kunt u mailen naar uitslag.sleeuwijk@anicura.nl.

AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk op de kaart!