Openingstijden en contact

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 20:00

Openingstijden

Zaterdag

  • 08:30 - 10:30

Werkdagen

  • 08:30 - 20:00
Adres

Loevestein 2

4254 EH Sleeuwijk

Routebeschrijving

 

Spoed dierenarts Sleeuwijk

Voor spoedgevallen buiten openingstijden belt u ook naar bovenstaand nummer. U hoort meteen welke dierenarts spoeddienst heeft. Wij werken voor de spoeddiensten samen met AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek in Dordrecht. Lees ook: herininrichting spoeddienst per 1 september 2021

Het kan zijn dat we u vragen naar de locatie in Dordrecht te komen. Meer weten? Of bent u onzeker of het spoed is? Ga naar: Spoed

Telefonische spreekuren

Is het niet nodig om langs te komen, maar wilt u wel advies of even geruststelling? Er is elke werkdag een dierenarts die telefonisch spreekuur houdt. Hier vindt u het overzicht. 

Medicatie

  • Afhalen
    Voor het afhalen van medicijnen, voeding, wormmiddelen, etc. is onze balie van maandag t/m vrijdag geopend tussen 8.00-20.00 uur en op zaterdag tussen 8.00-11.30 uur.
  • Bestellen
    Om er zeker van te zijn dat de medicatie voor uw huisdier op voorraad is, kunt u uw bestelling telefonisch of via het e-mailadres bestel.sleeuwijk@anicura.nl aan ons doorgeven. Wilt u de medicatie via de post thuis ontvangen? Geef dan in de e-mail aan dat u de medicatie opgestuurd wilt hebben met de bijbehorende adresgegevens. Bij het opsturen van medicijnen brengen wij kosten in rekening voor het maken van het recept en het verzenden van de medicijnen. Deze kosten kunnen per zending verschillen. Wilt u weten hoeveel deze kosten in uw geval zijn? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Stage

Wij verzorgen stages voor de meeste opleidingen tot paraveterinair dierenartsassistent. Binnen onze praktijk kun je veel leren en wordt je goed door ons begeleid. Daarnaast hebben we het onderling erg gezellig en werken we goed samen! Onze stageplaatsen zijn geschikt voor 3e en 4e jaarsstudenten en zijn voor minimaal zes weken. Voor een stageplaats als paraveterinair bij onze kliniek kun je een sollicitatiebrief met foto en cv mailen naar stage.sleeuwijk@anicura.nl. Wij nemen vervolgens contact met je op. Ook voor meer informatie of als je vragen hebt kun je ons altijd even mailen.

Patiëntendossiers

Voor het opvragen of doorsturen van patiëntendossiers kunt u mailen naar uitslag.sleeuwijk@anicura.nl.

AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk op de kaart!

Voor klachten over AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk kunt u ons Klachtenformulier gebruiken.