hond geholpen dierenarts Sleeuwijk
AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk

Uw dierenarts in Sleeuwijk

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 20:00

Spoed? Bel met bovenstaand telefoonnummer. Lees ook: nieuwe spoeddienstregeling

De dierenartsen van AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk

Liefdevol, met respect en op de best mogelijke wijze! Zo behandelen wij onze eigen huisdieren tenslotte ook. De dierenartsen van AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk staan voor u en uw dier klaar. Maak eenvoudig online een afspraak.

Naar onze behandelingen

Goede kliniek, met veel kundigheid op gebied van fokken en alles wat daar mee samenhangt!

Heleen Bekijk Google Reviews

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Oog voor uw dier en u als baasje

Bij ons in de kliniek blijft u zo lang mogelijk bij uw dier. Een eventuele operatie volgt u door glazen deuren en bij het wakker worden ziet uw dier als eerste zijn vertrouwde baasje. Wel zo geruststellend. Onze nummer één prioriteit is dat u als huisdiereigenaar weet waar u aan toe bent en de aandacht, tijd en uitleg krijgt die nodig is om samen tot de beste behandeling te komen

Dé dierenkliniek in Sleeuwijk

De ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde gaan hard. Om u te blijven helpen met de beste zorg volgen de dierenartsen van dierenkliniek Sleeuwijk continu nascholing. Uw dier profiteert zo van onze up-to-date kennis en de nieuwste behandelmogelijkheden.

Expertise in fertiliteit honden

Van het drachtig worden, progesteronbepaling tot de bevalling: bij ons vindt u alle begeleiding in de voortplanting van uw hond. Ook screeningsonderzoeken bieden wij aan, zoals ED- en HD-onderzoek. Bekijk ook: voortplanting hond

Afspraak met dierenarts in Sleeuwijk?

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen, of wilt u een afspraak maken in onze kliniek aan Loevestein 2 in Sleeuwijk? Neem gerust contact met ons op, we zijn er voor u. Of maak eenvoudig een afspraak via onze website. 

Nieuws

Meer nieuws