hond bij de dierenarts
AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Uw dierenarts in 's-Gravendeel

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 19:00

De dierenartsen in ‘s-Gravendeel

Het team van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek in 's-Gravendeel staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor uw huisdier klaar! Wij zijn er voor u met liefde, van puppyconsult tot het behandelen van complexe ziekten.

Naar onze behandelingen

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Fijne plek om met je huisdier naartoe te gaan. Deskundig en betrokken personeel. Je beste maatje is daar in goede handen.

Winston Klantervaringen

De dierenkliniek van 's-Gravendeel

Bij het in huis nemen en verzorgen van een dier komt veel kijken. Bij dierenkliniek 's-Gravendeel helpen we u graag met passend advies. Door jarenlange ervaring en continue nascholing is er binnen onze praktijk veel kennis over diergeneeskunde, bijvoorbeeld op het gebied van chirurgie en tandheelkunde. Alles om uw dier te helpen met de allerbeste zorg.

Onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Wij zijn onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek. Als paraveterinairen en dierenartsen vanuit de regio kunnen wij, doordat we met meerdere locaties samenwerken van elkaar leren. Op deze manier is er nog meer zorg voor uw dier. 

Allerbeste apparatuur en technieken

Of het nu is vor een bloedonderzoek, echo, röntgen of operatie: binnen onze kliniek werken we alleen met goede apparatuur. Veiligheid staat hierbij voorop. Zo kunnen we in onze professionele operatiekamers uw dier tijdens de operatie goed in de gaten houden.

Onderderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Onze kliniek werkt nauw samen met de andere locaties van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek, waaronder de spoedkliniek in Dordrecht. Binnen ons grote team is er veel kennis aanwezig, en overleggen we als nodig. Door gebruik te maken van elkaars kennis kunnen we uw dier zo nog beter helpen.

Afspraak met de dierenarts in 's-Gravendeel?

Heeft u net een dier in huis en wilt u graag advies over de zorg? Of heeft u een andere vraag voor onze dierenartsen aan Schenkeltje in 's-Gravendeel? Neem gerust even contact met ons op, of maak eenvoudig een afspraak via onze website. 

 

 

Nieuws

Meer nieuws

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com