hond bij dierenarts
AniCura Schouwen-Duiveland

Dé dierenartsen van Schouwen-Duiveland

AniCura Schouwen-Duiveland

Met een groot hart voor dieren en uitgebreide kennis staat ons team van dierenartsen en paraveterinairen graag voor u en uw dier klaar. Hieronder vindt u alle locaties.

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Nieuws

Bekijk meer nieuws

De beste zorg voor uw dier? Lees meer...

Ga naar onze Kennisbank

Dierenarts in Schouwen-Duiveland

Met twee locaties in Schouwen-Duiveland is goede zorg voor uw huisdier altijd dichtbij. Met een gepassioneerd team van dierenartsen en paraveterinairen helpen wij u graag. Naast behandelingen en medicatie voor uw zieke dier, kunt u bij ons ook terecht voor advies en alle zorg die nodig is om ziekte bij uw dier te voorkomen.

Nascholing en kwaliteit

Goede zorg begint bij veel kennis en een nette manier van werken. Door nascholing zijn onze dierenartsen en paraveterinairen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Daarnaast specialiseren zij zich op hun interessegebieden, waardoor zij veel ervaring hebben. Daarom kunnen wij expertise aanbieden op het gebied van orthopedie, laparoscopische sterilisatie en tandheelkunde.

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom werken wij samen met AniCura klinieken door het hele land. Met meer kennis en hulp tot onze beschikking, zijn wij continu bezig met het verbeteren van de zorg.

Persoonlijk contact

Om u en uw dier zo goed mogelijk te kunnen helpen, is persoonlijk contact noodzakelijk. U kunt bij ons voor al uw vragen terecht en zorgen ervoor dat de juiste dierenarts u helpt bij het probleem waar u mee komt.

Soms laten dieren thuis klachten zien, die ze bij ons op de kliniek niet laten zien. Dat maakt het onderzoek natuurlijk lastiger. In dat geval is het prettig als u extra beeldmateriaal kunt laten zien, zoals foto's of video's. Deze kunt u eenvoudig naar ons toe sturen via Whatsapp op ons nummer: 06 86 86 08 12. Ook vóór uw afspraak.