team AniCura Muggenburg

Nieuwe naam: AniCura Muggenburg

Dierenkliniek Muggenburg in Schagen heeft een nieuwe naam. De nieuwe naam van de kliniek is AniCura Muggenburg. Voor huisdiereigenaren verandert er weinig. En natuurlijk blijven vertrouwde dierenartsen en assistenten ook na deze wijziging gewoon voor alle dieren en baasjes klaarstaan.

Wat betekent het voor u en uw huisdier?

Behalve nieuwe logo’s op het gebouw verandert er niet veel. De persoonlijke en best mogelijke zorg die u van het team gewend bent, zal als onderdeel van AniCura alleen maar beter worden. Ook blijven dezelfde dierenartsen uw huisdieren behandelen.

Met deze verandering heeft de dierenkliniek en -arts wel makkelijker toegang tot de laatste kennis en ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde, zodat we uw huisdier nog beter kunnen behandelen. Ook werken we binnen AniCura nauw samen met specialisten, die als nodig meedenken voor de beste behandeling voor uw dier.

Waarom we gekozen hebben voor aansluiting bij AniCura

Praktijkmanager Ilona Wegman: ‘’Als onderdeel van het grote internationale netwerk aan dierenklinieken van AniCura kunnen wij nog beter voor huisdieren zorgen. Zo kunnen we dankzij AniCura de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren, bijvoorbeeld door meer te investeren in apparatuur en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.’’

Als onderdeel van AniCura, werkt de kliniek ook met het kwaliteitssysteem van AniCura. Denk bijvoorbeeld aan regelmatige controles van apparatuur, strikte veiligheids- en kwaliteitseisen en verplichte nascholing. Dus huisdiereigenaren kunnen blijven rekenen op diergeneeskundige zorg van hoog niveau.

Wat is AniCura?

AniCura is één van Europa’s grootste aanbieders van geneeskundige zorg voor huisdieren. Per jaar behandelen de dierenartsen van AniCura meer dan 3 miljoen huisdieren in meer dan 350 klinieken in heel Europa, waarvan bijna 90 in Nederland.

Door een goede samenwerking tussen de klinieken in Europa en Nederland kunnen de dierenartsen snel en makkelijk kennis uitwisselen, gebruik maken van moderne apparatuur en opleidingen volgen. Zo werken alle aangesloten klinieken van AniCura samen aan de diergeneeskunde van de toekomst.