dierenarts santpoort
AniCura Dierenkliniek Santpoort

Uw dierenarts in Santpoort

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 17:30

Tussen 13:00 en 14:00 zijn wij alleen beschikbaar voor spoedgevallen.

Bij spoed overdag belt u: 023 - 538 28 18.
Bij spoed buiten openingstijden belt u: 020 - 740 06 00

Uw AniCura dierenartsen in Santpoort-Noord

Kwaliteit is de beste zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u. Door jarenlange ervaring zijn wij een begrip in regio Haarlem. Onze ervaren dierenartsen nemen de tijd voor u en doen net dat stapje extra.

Bekijk onze behandelingen

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Voor deze dierenartsenpraktijk rij ik graag een stukje extra (ik kom uit Haarlem). Zo ontzettend lief en zorgzaam voor mijn katten met grote vakkundige kennis. Veel tips mee gekregen en controle wordt nauwkeurig uitgevoerd.

Alet

Onze dierenartsen zorgen voor uw dier in regio Haarlem

Onze dierenkliniek in Santpoort is makkelijk te bereiken vanuit Haarlem en omstreken. Onze kliniek is uitgerust met een laboratorium en een operatiekamer. Zo kunnen we uw dier snel helpen. Doordat we hygiëne en kwalitatieve diergeneeskunde op één zetten krijgen onze dierenartsen uw dier er meestal weer snel bovenop.

Onze dierenartsen houden uw dier gezond

 Maar nog liever houden we uw dier samen gezond, door te voorkomen dat hij ziek wordt.

Goede reviews voor onze dierenkliniek in Santpoort

Onze dierenkliniek zit al vele jaren in Santpoort. Doordat we een fijn team van dierenartsen en assistenten én de juiste uitrusting hebben krijgen we veel positieve reviews van onze klanten. Daar zijn we super blij mee.

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com