Tarieven AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Betere zorg voor uw beste vriend, daar staan wij voor.

Onze betere zorg brengt natuurlijk kosten met zich mee. We doen er wel alles aan om deze kosten redelijk te houden.

De kosten van een behandeling hangen vaak af van de situatie en uw dier. Wilt u weten wat een bepaalde behandeling voor uw dier bij ons kost? Neem gerust even contact met ons op, dan maken we voor u een kostenopgaaf.

Hoge kwaliteit

Als professionele dierenkliniek investeren we continu in de kwaliteit van instrumentarium en apparatuur. Ook de ontwikkeling van onze dierenartsen en paraveterinairen staat voorop, zodat hun kennis altijd actueel is en uw dier de beste zorg krijgt.

Het kan zijn dat onze tarieven daardoor hoger zijn dan klinieken die hier geen investeringen in doen. Heeft u een vraag over hoe onze tarieven zijn opgebouwd? Neem contact met ons op, we lichten dit graag aan u toe.

Voorkom onverwachte kosten bij de dierenarts

Vaak is de gang naar de dierenarts niet leuk, uw huisdier mankeert dan meestal iets. Het laatste waar u dan op zit te wachten is een financiële tegenvaller.

Het afsluiten van een zorgverzekering voor uw huisdier is een manier om er zeker van te zijn dat u uw huisdier altijd – ongeacht de kosten – de beste behandeling kunt laten geven. Vanaf een bedrag van zo’n 12 euro per maand kunt u uw huisdier al verzekeren. Bekijk ook: huisdierverzekering vergelijken

Mocht er iets niet duidelijk zijn over de kosten van de behandeling van uw huisdier, neem dan gerust contact met ons op.