Dierenarts Rotterdam met kat
AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Dé dierenkliniek van Rotterdam

AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Met een groot hart voor dieren en uitgebreide kennis staat ons team van dierenartsen en paraveterinairen graag voor u en uw dier klaar. En met zes locaties in Rotterdam is AniCura Dierenkliniek Rotterdam nooit ver bij u vandaan.

Uw dierenarts in Rotterdam

Onze dierenartsen en paraveterinairen staan al meer dan 40 jaar jaar klaar voor dieren in Rotterdam en omgeving. U ziet bij ons dan ook veel vaste gezichten.

We hebben ook oog voor u als eigenaar. Zo vinden wij het bieden van zorg op maat belangrijk. Met uitgebreide kennis en de modernste technieken is er veel aan zorg mogelijk.

Betere zorg voor je beste vriend

In onze dierenkliniek is veel mogelijk

AniCura Dierenkliniek Rotterdam gaat verder dan een gewone dierenarts. U vindt bij ons dierenartsen met een expertise in een bepaald deelgebied, zoals orthopedie, oogheelkunde en tandheelkunde. Ook hebben we een eigen vogelarts en reptielenarts.

Moderne apparatuur en technieken

Op bijna alle locaties is apparatuur aanwezig voor onder andere echografie, uitgebreid bloedonderzoek, laparoscopische sterilisatie en röntgenonderzoek. Het is dan ook bijna nooit nodig uw dier door te verwijzen naar een duurdere specialist.

Wel kan het zijn dat we u voor een aanvullend onderzoek of een operatie verder helpen in een van onze andere locaties in Rotterdam, omdat daar de juiste voorzieningen zijn.

Op elke dag van het jaar

Met een eigen spoeddienst zijn wij voor onze klanten elke dag van het jaar bereikbaar van 8:30- 22:00 uur. Dus ook op feestdagen en in het weekend. Lees ook: spoeddienst voor onze klanten

Katvriendelijke kliniek

Voor een zo stressvrij mogelijk bezoek kunt u in Ommoord terecht in onze speciale kattenkliniek. Dit is een gescheiden kliniek waar geen hond komt. De dierenartsen en paraveterinairen hebben hier veel kennis over kattengeneeskunde en een extra groot hart voor katten.

Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio

Vraag, of afspraak maken bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam?

Meer weten over de mogelijkheden, of wilt u advies voor uw dier? Neem gerust contact op, we helpen u graag verder!

Uitstekende dierenkliniek. Hele kundige, betrokken en vriendelijke artsen en assistenten.

Claudia - via Google Reviews

Nieuws

Meer nieuws