Dierenarts Rotterdam met kat
AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Dé dierenarts van Rotterdam

AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Met een groot hart voor dieren en uitgebreide kennis staat ons team van dierenartsen en paraveterinairen graag voor u en uw dier klaar. En met zes locaties in Rotterdam is AniCura Dierenkliniek Rotterdam nooit ver bij u vandaan.

Update 1 maart '22 : minder beschikbaar door ziekte

Helaas is een deel van ons team ziek door het coronavirus. Om deze reden kan het zijn dat u voor niet urgente zorg langer moet wachten om langs te kunnen komen, of dat we u helpen op een van onze andere locaties in Rotterdam. Bel naar uw locatie en dan kijken we naar de mogelijkheden. We hopen op uw begrip.

Uw dierenarts in Rotterdam

Onze dierenartsen en paraveterinairen staan al meer dan 40 jaar jaar klaar voor dieren in Rotterdam en omgeving. U ziet bij ons dan ook veel vaste gezichten.

We hebben ook oog voor u als eigenaar. Zo vinden wij het bieden van zorg op maat belangrijk. Met uitgebreide kennis en de modernste technieken is er veel aan zorg mogelijk.

Betere zorg voor je beste vriend

In onze dierenkliniek is veel mogelijk

AniCura Dierenkliniek Rotterdam gaat verder dan een gewone dierenarts. U vindt bij ons dierenartsen met een expertise in een bepaald deelgebied, zoals orthopedie, oogheelkunde en tandheelkunde. Ook hebben we een eigen vogelarts en reptielenarts.

Moderne apparatuur en technieken

Op bijna alle locaties is apparatuur aanwezig voor onder andere echografie, uitgebreid bloedonderzoek, laparoscopische sterilisatie en röntgenonderzoek. Het is dan ook bijna nooit nodig uw dier door te verwijzen naar een duurdere specialistische dierenarts.

Wel kan het zijn dat we u voor een aanvullend onderzoek of een operatie verder helpen in een van onze andere locaties in Rotterdam, omdat daar de juiste voorzieningen zijn.

Spoed dierenarts Rotterdam

Heeft u met spoed een dierenarts nodig in Rotterdam? Met een eigen spoeddienst staan wij voor onze klanten klaar van maandag t/m vrijdag tot 21:00 uur. In het weekend en op feestdagen is dat tot 17:00 uur. Buiten deze tijden verwijzen we u graag door naar de spoedkliniek van AniCura Rijswijk/AniCura Dordrecht. Lees ook: spoeddienst voor onze klanten

Katvriendelijke kliniek

Voor een zo stressvrij mogelijk bezoek kunt u in Ommoord terecht in onze speciale kattenkliniek. Dit is een gescheiden kliniek waar geen hond komt. De dierenartsen en paraveterinairen hebben hier veel kennis over kattengeneeskunde en een extra groot hart voor katten.

Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio

Vraag, of afspraak maken bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam?

Meer weten over de mogelijkheden, of wilt u advies voor uw dier? Neem gerust contact op, we helpen u graag verder!

Uitstekende dierenkliniek. Hele kundige, betrokken en vriendelijke artsen en assistenten.

Claudia - via Google Reviews

Nieuws

Meer nieuws