Is uw huisdier in een dusdanig slechte conditie of dusdanig gestrest dat vervoeren naar de dierenarts niet mogelijk is? Of heeft u geen vervoer om met uw hond of kat naar de kliniek te rijden? Dan kunt u de dierenarts vragen om op huisbezoek laten komen.

Rotterdam - Zevenkamp

Zevenkampsering 741 3069 MD Rotterdam
Routebeschrijving 010 - 455 74 10

Waarom een dierenarts aan huis?

Er zijn een aantal behandelingen waarvoor een huisbezoek van een dierenarts mogelijk is. We zetten er een aantal voor u op een rijtje:

Huisbezoek dierenarts

De dierenarts heeft in de kliniek veel meer hulpmiddelen om uw huisdier goed te onderzoeken en kan eventueel meteen de juiste medicijnen geven, daarom zullen wij u in eerste instantie altijd adviseren om met uw huisdier naar de kliniek te komen.

De meest voorkomende reden voor een huisbezoek is het laten inslapen van een huisdier. U kunt de dierenarts laten langskomen als uw hond of kat ongeneeslijk ziek is.

Om een verdere lijdensweg te voorkomen kunt u ervoor kiezen om hem of haar te laten inslapen. Voor uw dier, en wellicht uzelf, is het fijn dat uw dier wordt ingeslapen in zijn eigen, vertrouwde omgeving.

Een dierenarts kijkt van tevoren altijd of het in laten slapen van uw huisdier echt nodig is.  

Voor andere behandelingen is het vaak beter om naar de kliniek te komen.

Kosten huisbezoek dierenarts

De kosten van een huisbezoek verschillen per kliniek en zijn afhankelijk van de kosten van het consult, of het buiten de openingstijden van de kliniek is en de afstand die de dierenarts moet afleggen om bij u te komen.

Wilt u meer weten over een huisbezoek en de daarbij behorende kosten?

Neem dan contact met ons op.

Rotterdam - Zevenkamp

Zevenkampsering 741 3069 MD Rotterdam
Routebeschrijving 010 - 455 74 10