dierenarts rotterdam
AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Uw dierenarts in Roterdam - Zevenkamp

Telefoon Openingstijden van vandaag
13:00 - 16:30

Spoed buiten openingstijden? Bel onze locatie aan de Ommoordseweg: 010 - 420 66 66

EN   |  PL 

De dierenartsen van AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Zevenkamp

Deskundige zorg dichtbij. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen van AniCura Dierenkliniek Rotterdam staat graag voor u klaar in locatie Zevenkamp, aan de rand van de wijken Zevenkamp en Nesselande.

Over ons

Lieve mensen met oog voor mens en dier.

Wilma - via Google Reviews Bekijk onze klantervaringen

AniCura Dierenkliniek Rotterdam: altijd in de buurt

AniCura Dierenkliniek Rotterdam is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen vindt het belangrijk om u en uw dier te leren kennen, om uw dier de beste zorg te bieden. AniCura Dierenkliniek Rotterdam heeft zes locaties, zo zijn wij altijd bij u in de buurt:

Onze dierenartsen en paraveterinairen hebben ook hun eigen expertises. Zo zijn wij gespecialiseerd in orthopedieoogheelkunde en tandheelkunde

Lees meer: over ons

Verder dan een gewone dierenarts

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen gaat verder dan een gewone dierenarts. Ons team biedt niet alleen de beste zorg voor honden en katten, maar ook voor konijnen, knaagdieren, reptielen en vogels. 

Onze dierenartsen en paraveterinairen bieden naast gewone diergeneeskundige zorg ook zorg in oogheelkunde, interne geneeskunde, tandheelkunde, laparoscopische sterilisatie, echo, acupunctuur en vogels en reptielen.

Dierenarts met hoogste kwaliteit zorg

Onze dierenartsen en paraveterinairen volgen verplicht nascholingen om uw dier de beste behandelingen te kunnen bieden. Het is belangrijk dat de kennis van ons team up-to-date blijft, omdat er continu ontwikkelingen zijn binnen de diergeneeskunde. Naast ons team, krijgt onze apparatuur ook controles. Zo weten we zeker dat de onderzoeken betrouwbaar zijn. 

Naast de vele kennis die ons team heeft, kunnen wij samenwerken met andere specialisten in Nederland. Doordat wij onderdeel zijn van AniCura staan wij in contact met nog 100 andere klinieken. Zo weet u zeker dat uw dier de beste zorg krijgt. 

Nieuws

Meer nieuws