hond bij dierenarts
AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Uw dierenarts in Rotterdam - Schiebroek

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 16:30

Spoed buiten openingstijden? Bel onze locatie aan de Ommoordseweg: 010 - 420 66 66

EN   |  PL 

De dierenartsen van AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Schiebroek

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen hebben een groot hart voor dieren en staat voor u klaar. Locatie Schiebroek is goed bereikbaar vanuit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk.

Over ons

Zeer professioneel personeel! Ontzettend meegaand en meedenkend en een hele lieve dierenarts en assistente.

Ghislaine - via Google Reviews Bekijk onze klantervaringen

Altijd een kliniek van AniCura Dierenkliniek Rotterdam in de buurt

Ons kundige team van dierenartsen en paraveterinairen heeft ervoor gezorgd dat AniCura Dierenkliniek Rotterdam al meer dan 40 jaar een begrip is in de regio. Onze dierenartsen en paraveterinairen vinden het belangrijk om u en uw dier eerst te leren kennen. Zo kunnen wij de beste behandeling bieden voor uw huisdier.

Locatie Schiebroek is één van de zes locaties van AniCura Dierenkliniek Rotterdam. Wij zijn nooit ver van u vandaan:

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen heeft expertise in orthopedieoogheelkunde en tandheelkunde

Lees meer: over ons

Onze dierenartsen zetten een stap extra

Het team aan de Maskerbloemstraat zet net een stap extra dan een andere kliniek. Wij bieden algemene zorg voor honden en katten, maar ook aan konijnen, knaagdieren, reptielen en vogels. Voor complexere zorg, kunt u bij locatie Ommoord Hillegersberg terecht.

Onze dierenartsen en paraveterinairen bieden naast gewone diergeneeskundige zorg ook zorg in oogheelkunde, interne geneeskunde, tandheelkunde, laparoscopische sterilisatie, echo, acupunctuur en vogels en reptielen.

Onze dierenartsen bieden de beste zorg aan uw dier

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen is verplicht om regelmatig nascholingen te volgen. Omdat de diergeneeskunde zich blijft ontwikkelen, is het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van ons team ook blijven ontwikkelen. 

Onze dierenartsen en paraveterinairen werken ook samen met andere specialisten in Nederland. Door gebruik te maken van het AniCura netwerk, kunnen wij snel en gemakkelijk contact krijgen met andere specialisten. Zo weet u zeker dat uw dier de beste zorg krijgt. 

Nieuws

Meer nieuws