Dierenarts Rotterdam
Dierenkliniek Rotterdam

Uw dierenarts in Rotterdam - Ommoord Hillegersberg

Telefoon Openingstijden van vandaag
Gesloten
Bereikbaar voor spoed
09:00 - 22:00

Spoed buiten openingstijden? Bel naar bovenstaand nummer, u wordt doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts.

EN   |  PL 

De dierenartsen van AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Ommoord Hillegersberg

AniCura Dierenkliniek Rotterdam is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen in Ommoord Hillegersberg kan uw dier veel complexe zorg bieden.

Over AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Uitstekende dierenkliniek. Hele kundige, betrokken en vriendelijke artsen en assistenten.

Claudia - via Google Reviews

Nieuws

Meer nieuws

AniCura Dierenkliniek Rotterdam in de omgeving

Onze kliniek aan de Ommoordseweg is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. Wij vinden het belangrijk dat we u en uw dier echt leren kennen en daarom hebben wij een vast team van dierenartsen en paraveterinairen.

AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Ommoord Hillegersberg is één van de vijf andere locaties. Zo zijn wij altijd bij u in de buurt.

Lees meer: over ons

Deskundige dierenartsen in Ommoord Hillegersberg

Naast honden en katten, bieden AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Ommoord Hillegersberg ook zorg aan konijnen, knaagdieren, vogels en reptielen. Door onze deskundige dierenartsen kunnen wij u en uw dier gewoon bij onze eigen kliniek zorg bieden en zijn doorverwijzingen zelden nodig. 

Ons team heeft expertise in oogheelkunde, interne geneeskunde tandheelkunde, laparoscopische sterilisatie, echo, acupunctuur en vogels en reptielen. Ook is alle apparatuur in Ommoord Hillgersberg aanwezig voor het uitvoeren van een uitgebreid bloedonderzoek, digitaal röntgenonderzoek en CT-scans.

Onze dierenartsen houden rekening met uw kat

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen wil voorkomen dat uw kat stress krijgt tijdens een dierenartsbezoek. Daarom is in Ommoord Hillegersberg onze kattenkliniek. De kattenkliniek zorgt ervoor dat uw kat zo min mogelijk stress krijgt. 

De kattenkliniek heeft een aparte ingang en kan geen honden zien, ruiken of horen. Daarnaast hebben onze dierenartsen en paraveterinairen extra nascholingen gevolgd om uw kat zo goed mogelijk te helpen.