hond bij dierenarts
AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Uw dierenarts in Rotterdam - Kralingen

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 17:00

Spoed buiten openingstijden? Bel onze locatie aan de Ommoordseweg: 010 - 420 66 66

EN   |  PL 

De dierenartsen van AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Kralingen

Met liefdevolle zorg en moderne technieken staat het team van AniCura Dierenkliniek Rotterdam in locatie Kralingen voor u en uw dier klaar. Onze dierenartsen helpen u graag in de kliniek aan de Kralingseweg.

Over AniCura Dierenkliniek Rotterdam
hond en kat

Gratis gebitscontrole in februari

Lees meer over de Maand van het Gebit

Goede praktijk met kundig personeel. Absoluut een aanrader!

Jern - via Google Reviews Bekijk onze klantervaringen

Altijd een kliniek van AniCura Dierenkliniek Rotterdam in de buurt

AniCura Dierenkliniek Rotterdam is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. Dit komt mede dankzij ons kundige team van dierenartsen en paraveterinairen. Ons team vindt het belangrijk om zowel u en uw dier te leren kennen. Kralingen is één van de zes locaties van AniCura Dierenkliniek Rotterdam. Wij zijn altijd bij u in de buurt: 

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen heeft expertise in orthopedieoogheelkunde en tandheelkunde

Lees meer: over ons

Meer dan een gewone dierenarts

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen is meer dan een gewone dierenarts. Wij bieden niet alleen niet kwalitatief hoge zorg aan honden en katten, maar ook aan knaagdieren, konijnen, reptielen en vogels. 

Onze dierenartsen en paraveterinairen bieden naast gewone diergeneeskundige zorg ook zorg in oogheelkunde, interne geneeskunde, tandheelkunde, laparoscopische sterilisatie, echo, acupunctuur en vogels en reptielen.

Onze dierenartsen leveren de beste zorg

De wereld binnen de diergeneeskunde blijft zich ontwikkelen en daarmee moet de kennis van onze dierenartsen en paraveterinairen  zich ook blijven ontwikkelen. Daarom volgt ons team verplicht nascholingen om hun kennis up-to-date te houden. 

Ons kundige team van dierenartsen en paraveterinairen werkt ook samen met andere specialisten in Nederland. Door het AniCura netwerk hebben wij snel en gemakkelijk contact met andere specialisten. Zo weet u zeker dat uw dier de beste zorg krijgt. 

Nieuws

Meer nieuws