hond bij dierenarts
AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Uw dierenarts in Rotterdam - Kralingen

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 17:00

Spoed buiten openingstijden? Bel onze locatie aan de Ommoordseweg: 010 - 420 66 66

EN   |  PL 

Uw dierenarts in Kralingen

Een vast team van paraveterinairen en dierenartsen staat in Kralingen voor u en uw dier klaar. Onze dierenartsen helpen u graag in de kliniek aan de Oostzeedijk.

Over AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Goede praktijk met kundig personeel. Absoluut een aanrader!

Jern - via Google Reviews Bekijk onze klantervaringen

Dé dierenartsen van Kralingen

Op zoek naar een goede dierenkliniek in Kralingen? U bent met uw dier van harte welkom in onze dierenkliniek aan de Oostzeedijk-beneden in het centrum van Kralingen. Met ons trouwe team dierenartsen en paraveterinairen zetten we in onze zorg graag een stapje extra, om zo uw dier te helpen met de best mogelijke zorg.  

Meer dan een gewone dierenarts

We helpen u met de basiszorg voor uw dier in onze dierenkliniek in Kralingen, maar weten ook waarvoor we u moeten doorverwijzen. Als onderdeel van Dierenkliniek Rotterdam kunnen we u binnen onze kliniek met nagenoeg alles helpen. Zo zijn wij basiszorg tot aan

Door onze nauwe samen In onze kliniek is er veel aan zorg mogelijk, waardoor het bijna nooit nodig is dat we u doorverwijzen. Wij bieden niet alleen kwalitatief hoge zorg aan honden en katten, maar ook aan knaagdieren, konijnen, reptielen en vogels. 

De laatste kennis 

De diergeneeskunde blijft zich ontwikkelen. Wij bewegen mee: met continue nascholing zorgen we ervoor dat we als team op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Alles om uw dier te helpen met de best mogelijke zorg.  

Afspraak met de dierenarts in Kralingen?

Wilt u een afspraak met een van onze dierenartsen aan de Oostzeedijk in Kralingen? Maak dan eenvoudig online een afspraak  of bel ons, ook bij twijfel. We zijn er voor u en uw dier. 

Nieuws

Meer nieuws