De beste start voor uw pup met het puppyconsult van AniCura

Er is geen leukere toevoeging aan een gezin dan een puppy! Wel is het goed om te weten wat er allemaal bij de groei, zorg en opvoeding van een puppy komt kijken. Daarom biedt AniCura een puppyconsult aan voor haar klanten.

Rotterdam - Capelle

Kralingseweg 343 3065 RC Rotterdam
Routebeschrijving 010 - 450 29 16

Waarom een puppyconsult?

Er zijn twee redenen dat we het puppyconsult doen:

Wanneer een puppycheck?

Als uw puppy voor zijn nodige vaccinaties is langsgeweest, nodigen wij u uit om langs te komen voor een puppyconsult. Dit is een aparte afspraak bij de paraveterinair waarin hij/zij u meer vertelt over uw puppy en u vragen kunt stellen. Ook kan uw pup wennen aan de spreekkamer en de behandeltafel.

Verder houden we de groei en ontwikkeling van uw nieuwe hond bij. Deze check bieden wij ook aan wanneer uw hond puppy-af is, bijvoorbeeld tijdens (het begin van) de puberteit.

Wat doen we tijdens het puppyconsult?

Tijdens het speciale puppyconsult laten we uw puppy op een speelse manier wennen aan het staan op de behandeltafel, de weegschaal en het onderzoeken van uw hond.

Zo voorkomen we dat uw hond angstig is. Terwijl we uw puppy laten wennen, kijken we uw hond meteen na. Gewoon voor de zekerheid, u bent er toch. 

Ook bespreken we rustig wat er allemaal nodig is om ervoor te zorgen dat uw pup zich goed kan ontwikkelen.

Van uitleg over de groei van uw hond tot en met de verzorging en opvoeding. Want nu is het nog een schattig hondje, maar het moet wel een volwaardig lid van het gezin worden.

Daarnaast laten we u zien hoe u uw pup zelf kan laten wennen aan bepaalde handelingen, zoals tandenpoetsen en het checken van pootjes en oren.

Tijdens het consult gaan we in op vragen als:

Afspraak puppyconsult

Wilt u langskomen voor een puppyconsult? Neem contact met ons op. 

Rotterdam - Capelle

Kralingseweg 343 3065 RC Rotterdam
Routebeschrijving 010 - 450 29 16