kat bij dierenarts
AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Uw dierenarts in Rotterdam - Capelle

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 19:00

Spoed buiten openingstijden? Bel onze locatie aan de Ommoordseweg: 010 - 420 66 66

EN   |  PL 

De dierenartsen van AniCura Dierenkliniek Rotterdam - Capelle

Ons team van AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Capelle staat graag voor u klaar. Onze dierenartsen en paraveterinairen aan de Kralingseweg beschikken over uitgebreide kennis en de laatste technieken. Zo kunnen wij uw dier goed helpen.

Over AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Heel klantvriendelijk. Je wordt gauw geholpen en vakkundigheid.

George - via Google Reviews Bekijk onze klantervaringen

Dierenarts Capelle aan de Kralingseweg

AniCura Dierenkliniek Rotterdam is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. Op zoek naar een dierenarts in Capelle? U bent van harte welkom in onze locatie Capelle, aan de Kralingseweg op de grens van Capelle aan de IJssel en Rotterdam. 

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen vindt het belangrijk om u en uw dier te leren kennen. Zo kunnen wij uw dier beter helpen. Lees meer: over ons

Al meer dan 40 jaar de kliniek in de regio

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen biedt uw dier de beste zorg. We zijn er voor honden en katten, maar ook voor konijnen, knaagdieren, reptielen en vogels. Omdat ons team veel kennis heeft over verschillende soorten dieren, komt het niet vaak voor dat wij u moeten doorverwijzen. 

Voor grotere ingrepen of onderzoeken, zoals het maken van een CT-scan, bent u van harte welkom bij onze locatie Ommoord Hillegersberg.

Kwaliteit staat voorop

De ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde staan nooit stil. Om uw dier de beste behandelingen aan te kunnen bieden, volgt ons hele team verplicht nascholingen. Onze apparatuur krijgt regelmatig een controle, zodat wij zeker weten dat de uitslagen betrouwbaar zijn. 

Omdat wij onderdeel zijn van AniCura, werken wij samen met meer dan 100 andere AniCura klinieken in Nederland. Wij kunnen overleggen met andere specialisten uit het land over de beste behandeling voor uw dier. Zo weet u zeker dat uw dier bij ons de beste zorg krijgt!

Afspraak met de dierenarts aan de Kralingseweg?

Onze dierenartsen in onze locatie Capelle aan de Kralingseweg staan voor u klaar. Maak eenvoudig online een afspraak of bel bij twijfel. 

Nieuws

Meer nieuws