kat bij dierenarts
AniCura Dierenkliniek Rotterdam

Uw dierenarts in Rotterdam - Capelle

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 17:00

Spoed buiten openingstijden? Bel onze locatie aan de Ommoordseweg: 010 - 420 66 66

EN   |  PL 

De dierenartsen van AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Capelle

Ons team van AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Capelle staat graag voor u klaar. Onze dierenartsen en paraveterinairen beschikken over uitgebreide kennis en de laatste technieken. Zo kunnen wij uw dier goed helpen.

Over AniCura Dierenkliniek Rotterdam
hond en kat

Gratis gebitscontrole in februari

Lees meer over de Maand van het Gebit

Heel klantvriendelijk. Je wordt gauw geholpen en vakkundigheid.

George - via Google Reviews Bekijk onze klantervaringen

Meer dan 40 jaar de dierenkliniek van Rotterdam

AniCura Dierenkliniek Rotterdam is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen vindt het belangrijk om u en uw dier te leren kennen. Zo kunnen wij uw dier beter helpen.

Onze dierenartsen en paraveterinairen hebben ook hun eigen expertises. Zo zijn wij gespecialiseerd in orthopedieoogheelkunde en tandheelkunde

Lees meer: over ons

Dierenarts met kennis en kunde

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen biedt uw dier elke dag de beste zorg. Voor honden en katten, maar ook voor konijnen, knaagdieren, reptielen en vogels. Omdat ons team veel kennis heeft over verschillende soorten dieren, komt het niet vaak voor dat wij u moeten doorverwijzen. 

Voor grotere ingrepen, zoals het maken van een CT-scan, bent u van harte welkom bij onze locatie Ommoord Hillegersberg.

Hoge kwalitatieve zorg door onze dierenartsen

De ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde staan nooit stil. Om uw dier de beste behandelingen aan te kunnen bieden, volgt ons hele team verplicht nascholingen. Onze apparatuur krijgt regelmatig een controle, zodat wij zeker weten dat de uitslagen betrouwbaar zijn. 

Omdat wij onderdeel zijn van AniCura, werken wij samen met meer dan 100 andere AniCura klinieken in Nederland. Wij kunnen overleggen met andere specialisten uit het land over de beste behandeling voor uw dier. Zo weet u zeker dat uw dier bij ons de beste zorg krijgt!

Nieuws

Meer nieuws