kat dierenarts
AniCura 't Leidse Land

Uw dierenarts in Roelofarendsveen

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 17:00 18:00 - 19:30

Let op: tussen 12:15 - 12:45 i.v.m. lunchpauze alleen voor spoed bereikbaar

Spoed buiten openingstijden? Bel bovenstaand nummer, u wordt doorgeschakeld naar dienstdoende arts. Let op: bel voor landbouwhuisdieren en paard: 071-541 69 45

Uw dierenarts in Roelofarendsveen – AniCura ’t Leidse Land

De zorgzame en deskundige dierenartsen van AniCura 't Leidse Land staan graag voor u klaar in onze ruime kliniek in Roelofarendsveen. Met moderne apparatuur en jarenlange ervaring is er veel aan zorg mogelijk. Maak eenvoudig online een afspraak.

Over ons

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Zeer goede ervaringen met deze kliniek. Professionele en kundige artsen en assistenten. Iedereen is erg attent en behulpzaam. Heel blij mee!

Monique - via Google reviews Ga naar onze ervaringen

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Nieuws

Meer nieuws

Dé dierenkliniek in Roelofarendsveen

De beste service en bereikbaarheid, daar kunt u bij onze dierenkliniek in Roelofarendsveen op vertrouwen. De dierenartsen en paravaterinairen zetten graag voor u en uw dier een stapje extra. Alles om u en uw dier zo goed mogelijk te helpen.

Vier locaties in regio Leiden

U vindt de andere locaties van AniCura 't Leidse Land in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude. Als kliniekgroep staan we al bijna 50 jaar klaar voor duizenden huisdieren in de regio. Of het nu is voor een consult, onderzoek of operatie, wij helpen u en uw dier verder.

Expertise in laparoscopische sterilisatie

Wilt u uw teef laten steriliseren? In onze kliniek is alle apparatuur en kennis in huis voor laparoscopische sterilisatie van hoog niveau. Deze vorm van sterilisatie is minder belastend, uw hond herstelt er sneller van en de kans op een infectie is heel erg klein. 

Afspraak bij de dierenarts in Roelofarendsveen

Wilt u een afspraak maken bij de dierenarts aan de Rembrandt van Rijnsingel 33 in Roelofarendsveen? Maak eenvoudig online een afspraak of bel ons. We staan graag voor u en uw dier klaar, op de dinsdagen en donderdagen ook in de avond.