Dierenkliniek Voorhout krijgt een nieuwe eigenaar!

Op 1 april 2020 sluit Dierenkliniek Voorhout zich aan bij AniCura.

AniCura is een organisatie die meer dan 300 dierenklinieken in Europa heeft en waarbij kwaliteit, service en klantgerichtheid voorop staan. De beste diergeneeskundige zorg, zonder u als diereneigenaar uit het oog te verliezen.

Vana 1 april gaan we intensief samenwerken met AniCura Dierenkliniek Rijngeest.

Mijn afscheidsreceptie kan door de Corona problematiek helaas niet doorgaan en daarom wil ik u bij deze vriendelijk danken voor de mooie tijd en het in ons gestelde vertrouwen.

Frits Bahlmann

Oud en vertrouwd

Dierenkliniek Voorhout is onderdeel geworden van Anicura Dierenkliniek Rijngeest - een groep van vier klinieken in de regio. We hebben vestigingen in Oegstgeest, Rijnsburg en Katwijk, en ook kunt u met uw huisdier nog steeds terecht in de kliniek op het Oosthoutplein in Voorhout, waar Marte, Jacintha en Ivana als vertrouwde gezichten nog steeds voor u en uw huisdier klaar staan Ga naar: het team van AniCura Dierenkliniek Rijngeest - Voorhout.

Verandering

Uiteraard gaan er in de toekomst wat dingen veranderen, waar we u tijdig van op de hoogte zullen brengen.

Over AniCura Dierenkliniek Rijngeest

Onze praktijken zijn modern en goed uitgerust, met alle mogelijkheden voor een optimale praktijkuitoefening. We vinden een goede sfeer belangrijk! Daarom werken alle dierenartsen en assistentes op een prettige manier samen. Zo komen wij tot een zo optimaal mogelijke behandeling voor u en uw huisdier. Hier sluit de locatie in Voorhout mooi op aan.

Diagnose stellen

Wij hebben veel diagnostische apparatuur in huis en kunnen daardoor zelf videoscopie, echografie, röntgen en bloedonderzoeken uitvoeren. Sinds December 2019 hebben we ook de mogelijkheid om zelf CT-scans uit te voeren. Daardoor kunnen wij in de meeste gevallen snel tot een diagnose komen, zodat uw huisdier direct de juiste behandeling kan krijgen.

Hoe zien wij onze klanten

Onze spreekuren zijn uitsluitend op afspraak. Dit doen wij bewust. Zo zorgen wij ervoor dat de wachttijden kort zijn. Bovendien hebben we dan altijd genoeg tijd voor elk dier en eigenaar. Wij gaan voor de persoonlijke ‘touch’ zodat alle dieren en hun eigenaren vertrouwen in ons hebben en graag bij ons (terug) komen.

Diensten en spoed

Voorheen moest u en uw huisdier bij spoed naar Rijswijk, vanaf nu kunt u met uw huisdier op een van onze locaties terecht. In de weekenddiensten hebben we een samenwerking met Anicura Dierenkliniek 't Leidse Land.

We hopen u en uw huisdier in de toekomst ook te mogen verwelkomen op de kliniek!