Dierenarts Rijngeest
Uw dierenartsen in de regio, bij

AniCura Dierenkliniek Rijngeest

AniCura Dierenkliniek Rijngeest

Bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest vindt u hoogwaardige zorg voor uw huisdier in een toch gemoedelijke sfeer. Neem contact op met één van onze locaties om een afspraak te maken.

Onze expertises

Ga naar expertise pagina

Al 40 jaar een begrip in de regio 

Bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest helpen we u graag in één van onze vier locaties: Oegstgeest (hoofdlocatie), Katwijk, Voorhout, Noordwijk en Rijnsburg.

Een hecht team van dierenartsen en paraveterinairen staat voor u klaar, sommigen van ons werken al 30 jaar in de praktijk! Wij zijn inmiddels dé dierenarts voor duizenden huisdieren in de regio. 

Nieuws

Ga naar nieuws

Meer dan een gewone dierenarts

Onze praktijk is modern en goed uitgerust. Zo beschikt onze locatie in Oegstgeest over een CT-scan. We vinden een goede sfeer belangrijk! Daarom werken alle dierenartsen en assistentes op een prettige manier samen.

Wij hebben veel diagnostische apparatuur in huis en kunnen daardoor zelf videoscopie, echografie, röntgen en bloedonderzoeken uitvoeren. Daardoor kunnen wij in de meeste gevallen snel tot een diagnose komen, zodat uw huisdier direct de juiste behandeling kan krijgen. 

Persoonlijke aandacht

Onze spreekuren zijn uitsluitend op afspraak, zodat we voldoende tijd voor u kunnen inplannen om het bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. We hebben veel trouwe klanten die we goed kennen. We doen er alles aan om u met een gerust gevoel weer naar huis te laten gaan.

De beste zorg voor uw huisdier

Sinds de aansluiting van Dierenkliniek Rijngeest bij AniCura in Nederland is er niet heel veel veranderd. Onze postitie is wel verder versterkt, omdat wij samenwerken met meer dan 70 klinieken in Nederland.

Nog altijd vindt u bij ons hoogwaardige zorg. Als nodig overleggen we met collega’s of verwijzen we uw dier door naar onze specialistische verwijscentra. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier. 

Bij dierenkliniek Rijngeest kan ik altijd terecht. De dierenarts kent mij en Ramses, niets is teveel en sinds de verbouwing ziet het er prachtig uit. En elke keer als ik er kom, ervaar ik dat als een warm bad.

Jacqueline Bekijk reviews op Facebook

AniCura Rijngeest locaties: