Dierenarts

Ik ben Elianne Hoogerdijk, afgestudeerd dierenarts sinds 2012 en werkzaam bij de locaties van AniCura Dierenkliniek Rijngeest. 

Het werk als dierenarts is ontzettend afwisselend, er is geen dag hetzelfde. Het is fijn als je een ziek dier kan helpen zich weer beter te voelen. En het knuffelen met puppies en kittens kan natuurlijk ook geen kwaad!

Geen moeilijke keuze

Het leek me heerlijk om met dieren te werken, om met mijn handen bezig te zijn. Biologie vond ik op school altijd al het interessantste vak, dus alles bij elkaar paste de studie diergeneeskunde helemaal in het plaatje.

Ik ben aan het werk om mijn echografievaardigheden te verbeteren. Verder volg ik op meerdere gebieden nascholing, zoals algemene geneeskunde en knaagdierengeneeskunde.

Saartje en Guus

Ik heb twee Perzische katten: Saartje (Isara) en Guus. Beide tweedehandsjes, maar ontzettend lief. Ze staan allebei op een blaasgruisdieet omdat Guus in het verleden last heeft gehad van blaasstenen, maar verder zijn ze gelukkig altijd gezond geweest.

Ik kan ontzettend genieten van een avondje op de bank met een leuke film of goed boek, maar ik vind het ook heerlijk om dagjes uit te gaan met vriendinnen.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij onze dierenkliniek? Neem contact met ons op.