Dierenarts Oegstgeest
AniCura Dierenkliniek Rijngeest

Dé dierenarts in Oegstgeest

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 12:00

Openingstijden van andere locaties? Ga naar:

Onze locaties

Voor spoed buiten openingstijden: bel ons.

Uw AniCura dierenarts in Oegstgeest

Een hecht en vast team helpt uw huisdier en u graag met hoogwaardige en liefdevolle zorg in Oegstgeest. Maak wel altijd even een afspraak.

Openingstijden en contact

Bij dierenkliniek Rijngeest kan ik altijd terecht. De dierenarts kent mij en Ramses, niets is teveel en sinds de verbouwing ziet het er prachtig uit. En elke keer als ik er kom, ervaar ik dat als een warm bad.

Jacqueline Ga naar Google Reviews

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Uw AniCura dierenarts in Oegstgeest

Met de modernste technieken helpen onze dierenartsen in Oegstgeest uw dier snel met de juiste diagnose en zorg. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste technieken in echografie, digitale röntgen, verschillende kijkoperaties en laboratoriumonderzoek.

Uiteraard doen wij niets zonder overleg met u: we bekijken samen wat voor uw dier en uw situatie de beste keuze is.

Meer mogelijk dan bij gewone dierenarts

Natuurlijk kunt u gewoon bij ons terecht voor bijvoorbeeld een consult, vaccinatie of castratie/sterilisatie. Daarnaast hebben we veel exertise in onder andere orthopedie en tandheelkunde. Ook hebben we een zelf een CT-scan in huis, waarmee we nog nauwkeuriger en sneller diagnoses kunnen stellen. Lees ook: onze expertises

Oog voor u en uw dier

Een bezoek aan de dierenarts kan voor een huisdier spannend zijn. We doen er alles aan om het bezoek zo prettig mogelijk te maken. Zo werken we alleen op afspraak en plannen we voldoende tijd in voor een afspraak. We leren onze klanten zo echt kennen.

Afspraak bij dierenarts in Oegstgeest?

Heeft u een vraag, of wilt u langskomen bij een van onze dierenartsen in onze kliniek aan de President Kennedylaan 260 in Oegstgeest? Maak eenvoudig online een afspraak of neem bij vragen of twijfels gerust contact met ons op. We helpen u graag!

 

Nieuws

Ga naar nieuws