QualiCura

QualiCura is een door AniCura gepatenteerd ontwikkelingsprogramma, waarmee we de kwaliteit van onze zorg voor dieren voortdurend ontwikkelen en verbeteren.

Kwaliteit: in de kliniek en daarbuiten

Kwaliteit begint bij de kliniek. Kwaliteit gaat over klanten bewust maken van het belang van goede zorg van hun dier, en vervolgens die zorg kunnen bieden.

Informatie

Het leveren van kwaliteit gaat voor een deel over bewustwording. Het begint bij zaken als het kiezen van een dierenarts, het kiezen van een hondenras of kattenras en überhaupt goede, kloppende informatie bieden. Dit doen we natuurlijk in de dierenkliniek, maar ook online.

Veterinaire praktijk

Vervolgens richten we ons op de dagelijkse praktijk: het helpen van uw dier en het contact met u als eigenaar. Denk aan het goed uitvoeren van een heupoperatie bij uw hond, maar ook over het goed communiceren na een operatie, of over de uitkomst van het bloedonderzoek bij uw kat.

Meer dan goede apparatuur

Veterinaire zorg van hoge kwaliteit is niet alleen gebaseerd op expertise en geavanceerde medische apparatuur, maar ook op het vermogen om voortdurend te evolueren en te verbeteren.

Constant verbeteren met QualiCura

Patiëntveiligheid en goede medische resultaten zijn het resultaat van een lange reeks van beslissingen, acties, initiatieven en prioriteiten, totdat het medische probleem op de best mogelijke manier is opgelost. Bij AniCura zijn we ervan overtuigd dat op elk gebied constante verbeteringen kunnen worden doorgevoerd.

Wat is QualiCura?

AniCura heeft in 2015 haar eigen gepatenteerde ontwikkelingsprogramma voor medische kwaliteit - QualiCura - opgezet. Het doel van het programma is om de patiëntveiligheid te verhogen en medische resultaten te verbeteren.

We selecteren per jaar verschillende aandachtsgebieden, omdat we die bijzonder belangrijk vinden om het doel van het programma te vervullen: hoge kwaliteit diergeneeskunde.

Meer informatie

Wil je meer weten? Onze Engelstalige website biedt actuele informatie. Lees meer op:

Sustainability - QualiCura